Am inaugurat Sala Polivalenta

Sala Polivalenta din Craiova
In sfarsit am ajuns si eu in Sala Polivalenta din Craiova. Daca n-am fost la inaugurarea K1 (pe motiv de botez) si nici ieri la primul meci masculin de echipe – basket (pe motiv de Bucuresti), am zis ca azi la primul meci feminin de echipe (handbal), nu trebuie sa mai ratez ocazia.

 

Mai ales ca in Sala Polivalenta din Craiova a venit (tot in premiera, bineinteles) si prietena mea de pe Facebook Gabriella Szucs care joaca a cum la HC Zalau.
Gabriella Szucs
Da, a fost meci de handbal intre SCM Craiova si HC Zalau.


Diferenta mare de valoare intre cele doua echipe … Pe de o parte alb-albastrele mai micute si fara experienta deosebita, de cealalta parte HC Zalaufinalista Cupei EHF de anul trecut. Sa nu mai spun ca Zalaul are  jucatoare bine cladite, 2 jucatoare de nationala si foste componente la Oltchim Rm Valcea (Vali Bese si Gabi Szucs) si pe banca tehnica pe actualul antrenor al nationalei Romaniei la handbal.

Si totusi s-a jucat de la egal la egal in multe momente. Probabil ajutate si de sala arhiplina alb-albastrele au reusit sa conduca pana la pauza.
SCM Craiova a condus pana la pauza
Dar dupa pauza tocmai prietena mea Gabi Szucs s-a „suparat” si in 8 minute daduse 3 goluri, dupa ce in prima repriza reusise unul singur.
HC Zalau preia conducerea
Valoarea si experienta au facut diferenta. A mai dat Gabi Szucs cateva pase decisive, a mai si marcat, apoi a mai marcat de cateva ori si Vali Bese si … asta a fost.

 

A invins Zalaul la diferenta de 4 goluri. Nu se mai pune ca jucatoarele noastre au dat de 3 ori consecutiv in bara si nici ca portarita Craiovei a aparat cateva lovituri de la 7 metri.

 

Si cum sa te superi pe Gabriella Szucs cand la final a facut poze cu toti fanii 🙂
Gabriella Szucs
Oricum handbalul este un sport deosebit, dupa inclestarea din teren la final jucatoarele s-au felicitat si s-au imbratisat iar publicul a aplaudat ambele echipe.
final de meci
A fost inca un moment aniversar, o jucatoare de la SCM Craiova sarbatorindu-si ziua de nastere chiar pe teren.
La Multi Ani Daniela Babeanu!

La Multi Ani Daniela Babeanu!

Va las cu mai multe imagini de la meci.

Spor(t)!

10 Comments

  1. Monel SABOU

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.