Am inaugurat Sala Polivalenta

In sfarsit am inaugurat Sala Polivalenta din Craiova. N-am fost la inaugurarea K1 (pe motiv de botez). Si nici ieri la primul meci masculin de echipe – basket (pe motiv de Bucuresti). Asa ca am zis sa vin la primul meci feminin de echipa nu trebuie sa mai ratez ocazia. Asa ca m-am bucurat de handbal.

Am inaugurat Sala Polivalenta Craiova

Am inaugurat Sala Polivalenta din Craiova

A fost inaugurare cu bucurie, mai ales ca in sala a venit (tot in premiera, bineinteles) si prietena mea de pe Facebook Gabriella Szucs, de pe vremea cand juca la Oltchim Rm Valcea. Acum joaca la HC Zalau.

am inaugurat Sala Polivalenta Craiova cu o poza cu Gabi Szucs

Da, a fost meci de handbal intre SCM Craiova si HC Zalau.

Diferenta mare de valoare intre cele doua echipe. Pe de o parte alb-albastrele mai micute si fara experienta deosebita, de cealalta parte HC Zalau finalista Cupei EHF de anul trecut. Sa nu mai spun ca Zalaul are  jucatoare bine cladite, 2 jucatoare de nationala si foste componente la Oltchim Rm Valcea: Vali Bese si Gabi Szucs. Plus pe banca tehnica pe actualul antrenor al nationalei Romaniei la handbal.

Si totusi s-a jucat de la egal la egal in multe momente. Probabil ajutate si de sala arhiplina alb-albastrele au reusit sa conduca pana la pauza.

scor la pauza

Dar dupa pauza tocmai prietena mea Gabi Szucs s-a „suparat” si in 8 minute a dat 3 goluri. Asta dupa ce in prima repriza reusise doar unul singur.

3 goluri in 8 minute Gabi Szucs

Valoarea si experienta au facut diferenta. A mai dat Gabi Szucs cateva pase decisive, a mai si marcat, apoi a mai marcat de cateva ori si Vali Bese si… asta a fost.

In final a invins Zalaul la diferenta de 4 goluri. Nu se mai pune ca jucatoarele noastre au dat de 3 ori consecutiv in bara si nici ca portarita Craiovei a aparat cateva lovituri de la 7 metri.

Si cum sa te superi pe Gabriella Szucs cand la final a facut poze cu toti fanii 🙂

Gabi Szucs poze cu fanii

Concluzie

Oricum handbalul este un sport deosebit, dupa inclestarea din teren la final jucatoarele s-au felicitat si s-au imbratisat iar publicul a aplaudat ambele echipe.

am inaugurat sala polivalenta cu aplauze

A fost inca un moment aniversar, o jucatoare de la SCM Craiova sarbatorindu-si ziua de nastere chiar pe teren.

La Multi Ani Daniela Babeanu!

La Multi Ani, Daniela Babeanu!

Va las cu mai multe imagini de la meci.

Spor(t)!

10 Comments

  1. Monel SABOU

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.