Blogosfera craioveana colinda

Nu sunt eu bautor de Coca-Cola si nici de alte bauturi carbogazoase. Dar pentru a ajuta niste copii am zis ca merita sa raspundem apelului lansat de Dana Ilie. Blogosfera craioveana colinda si acesta este subiectul articolului de azi.

Colinde in culori Coca-Cola

Blogosfera craioveana colinda

Coca-Cola transforma colindele in bani, care sunt donati copiilor sprijiniti de Fundatia Inocenti. Cu cat colindul atinge mai multi decibeli, cu atat sunt donati mai multi bani.

Toti colindatorii au primit bauturi sau puzzle Coca-Cola. Iar cei care au atins 100 de decibeli au fost felicitati personal de Mos Craciun.

blogosfera craioveana colinda

Am avut prilejul sa vedem copii colindand pentru copii.

Apoi a venit randul blogosferei craiovene sa colinde la tonomat:

Cu riscul de a ne compromite pentru viitoare participari la Vocea Romaniei, iata si cine sunt cei 5 bloggeri care au prestat in filmuletul de mai sus.

Va las cu cateva imagini de la colindat la tonomat 🙂 Si cu invitatia de a experimenta si voi aceasta initiativa. Nu singuri, ci impreuna cu prietenii. Cu cat sunteti mai multi, cu atat numarul decibelilor este mai mare. Iar asta se vede in donatiile pe care le va face Coca-Cola pentru copii, acum de sarbatori.

Spor colindator!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.