Bine v-am regasit la Miercurea fara carne 16Ian2013, adica prima pe care o celebrez in 2013! Sper ca si la voi se simte nevoia unor astfel de zile dupa maratoanele de carne de la sfarsitul anului.
Miercurea fara carne 16Ian2013
De dimineata am savurat zacusca si sfecla rosie pe paine integrala, alaturi de masline si cascaval.
Ar fi fost bun si niste hrean la sfecla rosie, astfel incat sa am si gustul iute in meniu, inca de dimineata.
La pranz am savurat o salata simpla si sanatoasa. Dar am pus mult suflet alaturi de varza, marar, lamaie si ulei de masline. Daca nu v-ati prins cum se poate pune suflet si inima intr-o salata, va ajut cu imaginea urmatoare 🙂
Seara am incercat o fasole cu ceapa si castraveti murati.
Poate ca in perioada sarbatorilor ati exersat varianta traditionala „fasole cu ciolan”. Ciolanul l-am inlocuit cu castravesiori murati si cu ceapa.
Adica este o tranzitie pasnica la o fasole la fel de delicioasa. Dar fara carne 🙂 Fasolea este scazuta, adica din ciorba de fasole am facut o mancare de fasole la cuptor. Unii ii mai zic si iahnie de fasole. Oricum i-ati spune, este o mancare fara carne 🙂
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
diana Dan
delicios
Daniel Botea
delicios si necesar, dupa atatea „porcarii” 🙂
Cosmin
Porcarii din porc…am 6 kilograme in plus , abia astept sa scap de ele
Daniel Botea
Eu am avut „doar” 3 kile in plus fata de 2012 cand am tras linie. Deocamdata le-am subtiat la 2 🙂