Tableta Cabral + Licitatie Blogal = Ajutor Isabel

Tableta Cabral + Licitatie Blogal = Ajutor Isabel. Cam asta este ecuatia pe care sunt bucuros s-o descifrez pentru voi. Este vorba despre o licitatie pentru o cauza sanatoasa: ajutor pentru Isabel.

Tableta Cabral + Licitatie Blogal = ajutor pentru Isabel

Tableta Cabral, de aici a inceput

Cabral a donat tableta si BlogalInitiative a organizat licitatia si bloggerii. Iar Bogdan a castigat licitatia si a dat 1700 lei care sunt bineveniti pentru Isabel.

Pe langa tableta cumparata la licitatie, Bogdan va beneficia si de articole, bannere si alte gesturi 2.0 din partea a 25 de bloggeri. Acestia si-au anuntat deja ajutorul pe BlogalInitiative si asteaptau doar castigatorul.

Aici incepe partea mea de ajutor, cu articol la purtator.

Nu am treaba deloc cu pariurile sportive, la fel cum nu am treaba nici cu Coca-Cola. In sensul ca nu beau deloc bauturi carbogazoase. Dar atunci cand pentru colindele cantate la tonomatul Coca Cola erau donati bani pentu ajutorarea unor copii, am fost impreuna cu cativa bloggeri din Craiova si am cantat colinde.

La fel si acum, fiind vorba despre ajutor pentru un copil aflat in dificultate, il felicit pe Bogdan pentru implicare. Asta chiar daca intre mine si pariuri sportive poti pune usor semnul ||. Adica paralel 🙂

Ii doresc multa sanatate, spor(t) in activitate si sa ajute de cate ori poate!

Spor implicator!

4 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.