Ambasador sportiv pentru ZorileStore.ro

Uite ce coincidenta frumoasa! Se cauta un blogger ambasador sportiv pentru ZorileStore.ro, in timp ce eu imi cautam o pereche de pantofi de sport pentru alergare. Uite ca dorintele noastre s-au intalnit la BlogAwards.

Ambasador sportiv

Ambasador sportiv pentru ZorileStore.ro

Eu de felul meu sunt un blogger mai sportiv si ma pricep la mai multe sporturi: fotbal, basket, tenis, ping-pong, volei si nu numai. Insa acum nu mai e de joaca. Anul trecut mi-am propus sa alerg la un cros in Bucuresti, iar provocarea a fost mare. Cum asa, daca eu sunt sportiv. Foarte simplu, cred ca nu mai alergasem din scoala generala 🙂 Adica sa alerg organizat, nu dupa vreo minge.

Pana la urma m-am antrenat si-am alergat, chiar am ajuns in primii 50. Dar odata cu provocarea asta mi-am dat seama ca pentru alergare ai nevoie de pantofi de sport speciali. Adica sa preia socurile, sa nu obosesti si sa nu fortezi articulatiile si incheieturile.

Aveam niste pantofi de sport gen „buni pentru toate”, insa acum vreau ceva special pentru alergat.

Chiar daca acum suntem in plin sezon de primavara-iarna, ZorileStore.ro a inceput deja Curatenia de primavara. Ocazie cu care am ochit si eu Pantofii de alergat Puma Complete Concinnity III.

pantofi alergare sport

Au exact calitatile pantofilor de alergat pe care-i cautam. In plus imi plac si culorile, care bat bine spre numele blogului meu, Natural, ca Aloe Vera.

Cu aceasta ocazie raportez si o mica eroare de afisare in magazinul online.

Desi am selectat filtrul „barbati” si am dat click pe imaginea de mai sus, link-ul tine cu femininele, ca tot a fost luna lor 🙂

E OK ce se afiseaza, numai ca eu fiind obisnuit sa ma uit si-n browser la numele link-ului am fost un pic derutat: http://www.zorilestore.ro/pantofi-de-alergat-femei-puma-complete-concinnity-iii-f-183704_02

filtru barbati/femei

Asta sa fie baiul, ca in rest pantofii sunt „just perfect for me” 🙂

Particip cu acest articol la Competitia “Blogger ambasador pentru ZorileStore.ro”.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.