Artistii pentru Artisti in Romania si la Craiova

Mai ieri scriam despre o lansare regala la Biblioteca Judeteana sau despre Zilele Brancusi la Craiova desfasurate la Filarmonica. Azi sunt bucuros sa scriu despre intiativa Uniter, „Artistii pentru Artisti”.

Artistii pentru artisti

Artistii pentru Artisti la Craiova

Imi place sa scriu pe blog despre evenimentele culturale care au loc in orasul meu, indiferent daca sunt organizate la Filarmonica, Teatru sau alte lacasuri de cultura.

Scriu in genneral despre aceste evenimente din cel putin doua motive. Primul este aceala ca imi place sa iau parte la evenimentele culturale din Craiova.

Alt motiv este ca vreau sa-i anunt si pe altii despre frumusetea acestor spectacole. Nu in ultimul rand sunt constient ca fara public, aceste spectacole si institutiile care le gazduiesc n-ar putea exista.

In principiu este vorba despre o serie de spectacole care se desfasoara in sprijinul artistilor, sumele stranse din vanzarea biletelor fiind directionate catre Fondul de Solidaritate Teatrala.

Avem si lista institutiilor teatrale care participa la Campania nationala.

Ma bucur sa va anunt ca si Craiova face parte din aceasta initiativa, cu piesa „Lysistrata” de Aristofan, in regia lui Yiannis Paraskevopoulos. Piesa va fi jucata la Teatrul National „Marin Sorescu” din Craiova, Miercuri 27 Martie 2013.

Despre cum a fost piesa veti afla intr-un articol pe blog. Dar pana atunci trebuie sa aflati cat mai multi despre aceasta initiativa, astfel incat sa umplem sala pe 27 Martie.

Deci cum putem ajuta? Indemnand si alti bloggeri sa scrie despre Campania nationala pentru artisti si determinand cat mai multi locuitori din orasele noastre sa vizioneze piesele de teatru participante la campanie (si nu numai).

Spor participator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.