Hai Romania! 2.0 pentru 0 – 2

Hai la indemnuri 2 0 pentru 0 2 šŸ™‚ Hai Romania!

2 0 pentru 0 2

2 0 pentru 0 2

Nu este prima data cand batem Olanda, iar recenta victorie a Stelei impotriva lui Ajax este pentru noi o rasturnare de scor mai apropiata sufletului decat 4 – 0 de la Barcelona – Milan. Mai apropiata prin prisma scorului si a apartenentei la fotbalul romanesc, respectiv olandez.

N-ar fi prima data nici cand facem egal sau cand suferim o infrangere. Dar este prima data cand bloggerii pot trimite in mod organizat mesaje tricolorilor, inaintea unui meci important.

Si aici trebuie sa multumim sponsorului echipei nationale, City Insurance, care nu este la primaĀ colaborare cu blogosfera. Iar daca data trecuta am ratat deadline-ul si cartea pusa in joc, de data asta vreau sa fac o figura frumoasa šŸ™‚

Hai Romania!

Ii asiguram pe tricolori ca suntem cu sufletul alaturi de ei. Iar cei mai norocosi vor fi si cu vocea alaturi de echipa nationala, pe Amsterdam Arena.

Sunt sigur ca jucatorii nostri vor face tot ce tine de ei pentru a obtine un rezultat bun. La fel de sigur sunt ca meciurile cruciale se castiga cu sufletul, cu multa daruire si auto-depasire.

Se spune ca in viata unui om exista doua zile importante:

  • ziua in care s-a nascut,
  • ziua in care a aflat de ce.

Parafrazand spusele de mai sus, le doresc tricolorilor ca ziua de 26 Martie sa fie pentru ei ziua in care lumea sa afle de ce s-au facut fotbalisti.

De curand fetele de la Oltchim au determinat suporterii sa fluture victoriosi tricolorul romanesc la Budapesta. De data aceasta este randul baietilor de la echipa nationala sa fie determinanti si sa arboreze o victorie tricolora la Amsterdam.

Hai Romania! Spor(t) la victorii!

4 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.