Tunisia, Sindbad si covorul fermecat

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand aud de Sindbad imi rasuna in urechi desenele animate din vremea copilariei. La incomparabilul Sindobatooooo si la muzica orientala m-am gandit prima data cand am auzit despre vacanta in Tunisia.

Sindobato - Sindbad Marinarul

Tunisia, Sindbad si covorul fermecat

Daca imaginea de la inceput nu va spune nimic s-ar putea sa fiti mai tineri (sau sa nu va mai aduceti aminte :).

Insa mie numele de Sindbad imi aduce aminte de nisip, turbane, vrajitori, desert, calatorii si povesti cu printese.

Povestea lui Sindbad Marinarul poate o stiti toti, dar provocarea lansata de blogul de vacante, chiar daca n-o stiti, este foarte reala.

Pare mai degraba un vis. Dar este o vacanta gratuita pentru 2 persoane, 7 nopti cu mic dejun inclus la Hotel The Sindbad 5*, in statiunea tunisiana Hammamet. Iar visul poate deveni realitate pentru bloggeri. Asa ca nu mai visati, mai bine treceti la scris 🙂

Hotel Sindbad in Tunisia

N-am fost inca pe meleaguri tunisiene, insa recunosc ca am mai poftit candva la o astfel de iesire. Asta dupa ce prietenii mei mi-au aratat imagini si mi-au povestit despre o vacanta tunisiana. Nu mai stiu daca a fost printre destinatiile exotice pe care le-am creionat cu ocazia celor 100 de visuri puse pe hartie. Dar acum visul poate deveni realitate.

Amintiri vazute la prieteni

Cred ca va puteti imagina si singuri daca va spun ca erau poze cu ei stand in piscina si servind bere la barul incorporat.

la piscina in Tunisia

Nu va mai spun ce mirat am fost cand i-am vazut pe camile. Sau cu turbane si port traditional tunisian de nu se mai recunosteau nici ei 🙂

vacanta cu turbane in Tunisia

Tot nu v-am facut pofta de calatorii si de oferte de vacante tunisiene?

 

Hai cu detalii despre vacanta la Hammamet la Sindbad Hotel 5*:

SPA

  • centru Spa (sauna, hidromasaj, masaje si tratamente cosmetice),
  • 4 piscine (si pentru copii),
  • acces Wi-Fi (ca tot suntem bloggeri),
  • acces la terenurile de golf.

Va puteti rasfata papilele gustative cu specialitatile tunisiene, nord-africane sau din bucataria internationala chiar pe malul Mediteranei.

masa la malul Mediteranei

Despre Cous-Cous mai auzisem, dar despre Bouri, Mloukhiya, Merghez, Mechouia si Tajine va las pe voi sa descoperiti ce reprezinta. Iar daca va arde „Buza” dupa o „Chorba” picanta, ati nimerit unde trebuie 🙂

Si daca nici asa n-am reusit sa va introduc in atmosfera „a la Tunisie”, stiu o persoana mai capabila decat mine 🙂

Nu ramaneti cu gandul la cadane, mai aveti 7 zile pentru a castiga 7 nopti la Sindbad si o atmosfera ca in 1001 de nopti.

Spor calator!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.