Heineken pentru Comunitati: Craiova

Sper ca etichetele de mai jos sa fi fost motivul invitatiei la lansarea programului „Heineken pentru Comunitati 2013”. Stiti deja ca bere, Craiova si blogosfera sunt etichete comune multor postari de pe blog. Sper ca a contat si interesul meu pentru dezvoltarea unei comunitati blogosferice la Craiova si pentru asemenea proiecte comunitare.

Bravo comunitar pentru Heineken pentru Comunitati

In 2011 m-am bucurat de o alta initiativa comunitara Heineken, iar anul trecut am vazut roadele programului Heineken pentru Comunitati 2012. De data asta am inteles care este menirea programului si ma bucur sa pot pune si eu umarul la mediatizarea unei astfel de ispravi in 2013.

Heineken pentru Comunitati 2013 la Craiova

Heineken pentru Comunitati face parte dintr-un program global de implicare a Heineken in viata comunitatilor locale, numit Brewing a Better Future.

Acest program a fost adaptat realitatilor romanesti si celor 4 orase in care Heineken are capacitati de productie in Romania: Constanta, Craiova, Miercurea Ciuc si Targu Mures. Este un program de responsabilitate sociala prin care Heineken isi aduce contributia pozitiva asupra societatii, mediului si comunitatilor in care-si desfasoara activitatea.

Craiova este la al doilea an de participare in programul Heineken pentru Comunitati, acest program fiind practic un concurs de proiecte comunitare din care se selecteaza 2 proiecte finantate cu 50000 Ron fiecare.

ONG-urile si institutiile publice sunt invitate sa-si dea mana pentru a oferi comunitatilor cele mai bune proiecte bazate pe voluntariat, CSR, implicarea comunitara in proiecte culturale, de mediu etc. si stimularea angajatilor de a se implica in proiecte sociale.

Perioada de depunere a proiectelor este 15 Mai – 15 Iunie, iar comunitatile vizate sunt cele 4 orase enumerate mai sus si comunitatile locale de pe o raza de 15 km din jurul acestor orase. Mai multe detalii despre eligibilitate, documentele pentru participare si detalii tehnice gasiti pe site-ul dedicat Heineken pentru Comunitati. Eu vreau doar sa va spun despre existenta unei astfel de oportunitati si sa va invit sa participati.

CSR Nest la Craiova

Ne-au dat detalii despre program

In loc de concluzie

Multumesc pentru invitatie, m-am bucurat sa ma intalnesc cu cativa prieteni din presa/comunitatea locala:

si stiu deja doua ONG-uri implicate in viata comunitatii locale

    • Katamis,
    • Evolve.

pe care le voi indemna sa participe la program.

Spor lansator!

Pentru mai multe detalii legate de finanţare, aplicanţii din oraşul Craiova pot contacta echipa Heineken pentru Comunitati la adresa de email: craiova@heineken-pentru-comunitati.ro.

Spor tuturor!

Spor Heineken in incercarea de a deveni „cel mai verde producator de bere din lume” pana in 2020! Felicitari pentru 140 de ani de existenta a marcii Heineken!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.