Asa si… Vrei sa mergi la Vunk Show?

invitatii #AsaSiShow Vunk 3 Octombrie 2013
Dupa cum va spuneam, ieri am fost laĀ Webstock. Si daca v-am amenintat cu o surpriza, sa vedem despre ce este vorba šŸ™‚

Cristina BazavanĀ este una dintre persoanele care face si inoveaza si in aceasta calitate a fost speaker la Webstock.

In link aveti speach-ul integral, legatura cu surpriza fiindĀ trupa Vunk, trupa cu care Cristina Bazavan lucreaza pe partea de comunicare.

Ne-a povestit putin despre culiseleĀ #AsaSiShowĀ si despre atmosfera care li se pregateste celor 5000 de spectatori care vor asista la un un eveniment care va duce show-ul la un alt nivel in Romania.

In afara de lectia pe care a invatat-o despre creativitate de la Vunk si pe care ne-a impartasit-o, Cristina a daruit si catevaĀ invitatii dubleĀ la concertul dinĀ 3 Octombrie 2013, oraĀ 19:00, laĀ Sala Palatului din Bucuresti.Ā 

Invitatiile au fost pentru cei din sala, care au pus intrebari. Iar cum eu am fost unul dintre „intrebatori” am primit invitatiile din imaginea de la inceput.
e bine sa pui intrebari
Nu ajung Joi la Bucuresti, dar i-am promis Cristinei ca le voi da cuiva care va merge la concert. Iata cum m-am gandit sa fac. Daca sunt 10 sau mai putini doritori, voi alege eu subiectiv castigatorul/castigatoarea. Daca sunt mai mult de 10 doritori, traiasca Random šŸ™‚

Ce trebuie sa faceti voi?

  • 1. Sa lasati un comentariu la acest articol in care sa spuneti de ce va doriti sa ajungeti la #AsaSiShow
  • 2. Concursul este pentru cititorii blogului, asa ca daca inca nu sunteti abonati la newsletter (vezi partea dreapta sus a blogului), trebuie sa va abonati.
  • 3. Daca primele 2 conditii sunt obligatorii, aceasta este facultativa, dar una care imi face placere, like la Pagina de FB a blogului.
Concursul se incheie Luni, 30 Septembrie la ora 19:00. Desemnarea castigatorului o voi face Luni seara, ca sa am timp de inmanare (expediere) a biletelor pana Joi.

Daca eu voi desemna castigatorul/castigatoarea, la ora 22:00 apare numele pe blog.
Daca Random va desemna castigatorul/castigatoarea, la ora 22:00 voi face extragerea filmata.

Spor castigator!

33 Comments

  1. Anonim
  2. Anonim
  3. Anonim
  4. Anonim
  5. Mihaela Dumitrascu
  6. Anonim

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.