Craiova Muzicala si Camerata Regala

Ad Blocker Detected

Tema blogului nu afiseaza imaginile in anumite combinatii de conditii gen Chrome pe Windows 10 cu Ad-Blocker activat sau Mozilla si Windows 7. Pana cand se remediaza bug-ul te rog sa-i dai o exceptie la Ad-Blocker sau un Refresh si vei vedea si imaginile de pe blog. Multumesc frumos!

Craiova Muzicala si Camerata Regala
Va spuneam despre Festivalul Craiova Muzicala #41 si despre expozitia Familia Regala a Romaniei in imagini. Ieri am reusit sa vad si expozitia,

expozitie regala
dar si sa urmaresc concertul Cameratei Regale, concert pentru violoncel si orchestra, de Joseph Haydn, si „Souvenir de Florence”, de Piotr Ilici Ceaikovski.

 

N-am fost singur, ci insotit de mai multi bloggeri craioveni.
blogosfera craioveana la Filarmonica Oltenia
Nici seara cu violoncel n-a fost singulara, ci face parte dintr-o serie mai lunga. Prima data am fost impresionat de violoncel in cadrul unui regal de violoncel si pian la Castelul Peles.
Imi place violoncelul

Am fost apoi martorul unui recital extraordinar de muzica si poezie, in care violoncelul a avut rolul principal, manuit de maestrul Mircea Suchici,

Mircea Suchici
urmat de un un concert al cvartetului „Nicolae Julea”.
cvartetul Nicolae Julea
De aceasta data, cel care m-a incantat la violoncel, cantand fara partitura, a fost Octavian Lup.
Octavian Lup
De mult imi doream sa ajung la un concert al Cameratei Regale, iar evenimentul de aseara a fost un regal in toate sensurile, anuntat de expozitia regala si continuat de Camerata Regala.

Spor regal!

Save

2 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.