Vine primavara, cu atat mai multe motive si ingrediente vom avea pentru Miercurea fara carne. Iata care a fost meniul zilei de azi.
Pentru de dimineata am avut paine cu unt si cascaval, alaturi de rosii (din Spania deocamdata, ca nu suntem in sezon).
La pranz am savurat o salata de varza rosie,
pe care am mancat-o alaturi de icre de crap.
Seara voi ataca probabil o salata de primavara: rosii, ridichi rosii, castraveti si ceapa verde, salata verde si alte verdeturi pe care le veti recunoaste cand apare imaginea.
Dar pana atunci… au mai contribuit la pofta buna din Miercurea fara carne Xaara si Sanda.
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Xaara Novack
In sfarsit particip si eu la Miercurea fara carne! Cu un mic dejun, ce-i drept, dar macar sunt prezenta. 😀
Sezon sau nu, rosiile acelea mici arata foarte apetisant!
Imi place si salata, eu as adauga la ea niste cartofi facuti in cuptor in stil rustic. Cred ca asta va fi postarea mea la miercurea urmatoare.
Acum ca particip si eu, nu imi mai este asa pofta ca de fiecare data cand intram pe blogul tau. :)))) pe azi am gustarile pregatite!
Intrebare: iti place avocado?
Daniel Botea
Imi place avocado, dar nu in cantitati mari, pentru ca mi se pare un pic gretos. Abia astept sa-ti vad creatiile culinare pe blog. Spor!
ralu ka
In loc sa ma duc linistita la culcare, tu imi faci pofta. Maine imi fac niste bruschete cu si fara vegetale, ca-i joi si am voie sa pap tot ce vreau. Dar mai e pana maine ……
ralu ka
Si ca tot adusa aminte Xaara fac brushete cu guacamole, tomorow.
Daniel Botea
Guacade-ala nu cred ca am mancat sau oricum nu-mi mai amintesc gustul 🙂
Daniel Botea
Cine gateste de dimineata, departe ajunge. Cine citeste seara, ajunge iar la masa :)))
Mirela Coman
Deja iti pregatesc o surpriza…..
Daniel Botea
Pai daca e cu ingrediente naturale si fara carne, abia astept 🙂