La o asa zi ca(r)niculara merge la fix Miercurea fara carne, cu ingrediente usoare de vara.
Pentru de dimineata am avut rosii, branza si alune.
La pranz am executat o salata racoroasa de varza si castraveti, cu patrunjel, otet balsamic si ulei de masline.
Seara trebuie sa ma hotarasc intre ciuperci cu branza la tigaie sau o salata de sfecla rosie cu hrean. Am renuntat la sfecla, dar am adaugat un ou de tara, ceapa si gogosari murati š
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Dan Pavel
Pac pac http://danpavel.ro/blog/miercuriea-fara-carne-prima-parte/ ma alÄtur Či eu la „Miercurea fÄrÄ carne”
ralu ka
Eu optez pentru salata de sfecla la masa de seara.
Daniel Botea
Pai sa te tina cat mai mult! Eu sunt la sezonul 5 š
Daniel Botea
Bine ca optasi tu, ca eu nu mai facui salata dupa ce vazui ca nu mai am hrean in frigider. Spor!