La o asa zi ca(r)niculara merge la fix Miercurea fara carne, cu ingrediente usoare de vara.
Pentru de dimineata am avut rosii, branza si alune.
La pranz am executat o salata racoroasa de varza si castraveti, cu patrunjel, otet balsamic si ulei de masline.
Seara trebuie sa ma hotarasc intre ciuperci cu branza la tigaie sau o salata de sfecla rosie cu hrean. Am renuntat la sfecla, dar am adaugat un ou de tara, ceapa si gogosari murati 🙂
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Dan Pavel
Pac pac http://danpavel.ro/blog/miercuriea-fara-carne-prima-parte/ ma alătur È™i eu la „Miercurea fără carne”
ralu ka
Eu optez pentru salata de sfecla la masa de seara.
Daniel Botea
Pai sa te tina cat mai mult! Eu sunt la sezonul 5 🙂
Daniel Botea
Bine ca optasi tu, ca eu nu mai facui salata dupa ce vazui ca nu mai am hrean in frigider. Spor!