Daca asa s-a nimerit, sa fie Miercurea fara carne in zi de Dragobete, trebuie sa vad ce „bunataturi” pline de sanatate imaginez la masa de seara. Dar pana atunci…
Pentru de dimineata am avut icre de crap cu cartofi frantuzesti. In compania maslinelor de Thassos si a unui castravecior murat.
La pranz am savurat supa crema de ciuperci cu crutoane facute de mine.
Mie-mi place painea mai uscata, asa ca am avut material. Am taiat painea in cubulete, am pus un pic de ulei de masline si am presarat condimente. Apoi am pus bucatile de paine in tigaia de teflon bine incinsa si gata crutoanele. Din cate stiu eu, paina uscata este buna pentru nutritie, asa ca e bine venita la dieta.
Seara ma gandesc la niste bunataturi cum se cuVin le vedeti si voi imediat ce le pun in opera 🙂 Adica acum 🙂
Hai sa „subtitrez” imaginea 🙂 Paine prajita cu Aperifrais de la Delaco, icre de crap cu condimente mexicane, sos de paste basilico si masline din Thasos, toate scaldate cu un vin oltenesc de casa, ca sa internationalizam Dragobelete 🙂
Pofta buna faca carne!
Update:
Daca poftiti la fasole cu inimioare de castravete si la alte bunatati dati o fuga si la Camelia.
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Irina Sima
Apreciey sa vad din ce in ce mai multi barbati pasionati de gastronomie si care impartasesc si cu cititorii pasiunea lor. Dar de de ce miercurea si nu vinerea fara carne? 😀
Daniel Botea
De obicei nu mananc carne nici Miercuri si nici Vineri, dar numai Miercurea am rubrica pe blog. Ideea a fost sa fie 2 zile pe saptamana in care sa nu mananc deloc carne. Obligatoriu o zi este Miercuri iar a doua in functie de evenimente 🙂
Irina Sima
O idee foarte buna! Felicitari!
Daniel Botea
Multumesc frumos! Poti sa te alaturi proiectului Miercurea fara carne daca-ti place. Spor!