PR Forum si PR Academy 2016

PR Forum si PR Academy 2016
Daca tendintele din PR sunt obiective PRincipale pentru tine, n-ai cum sa lipsesti pe 22 si 23 Martie de la editia cu numarul 10 a PR Forum, cea mai mare conferinta de relatii publice si comunicare din Romania.

Specialisti de nota 20 la PR Forum 2016

La JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti vei avea posibilitatea sa inveti de la 20 de specialisti, lideri in comunicare din companii si agentii:

Daniel Boaje (McDonald’s Romania), Dragos Sirbu (Flanco), Daniela Budurea (Western Union Romania si Bulgaria), Costin Raiu (Kaspersky Lab), Alexandra Olaru (Philip Morris), Denisa Mihai (Avon Cosmetics Romania), Razvan Diaconu (Michelin), Daniela Stoican (IKEA Romania), Crenguta Rosu (DC Communication), Monica Botez (Golin Romania), Oana Bulexa (MSLGROUP The Practice), Sorana Savu (Premium Communication), Ioana Manoiu (GMP PR), Alexandru Paius (IMAGE PR), Veronica Dogaru (Orange Romania), Luiza Domnisoru (Renault Group Romania).
PR Forum 2016
Informatiile „locale” vor fi completate de 2 speakeri internationali, Danny Rogers (Editor-in-Chief, PRWeek), UK si Gianni Catalfamo (Founder and Senior Advisor, cc:Catalfamo).

5 workshop-uri intensive la PR Academy

Cea de-a doua zi a evenimentului este dedicata seriei de workshop-uri PR Academy. Vor fi 5 workshop-uri intensive pe urmatoarele teme:

  • Creativity 2.0,
  • Integrated Communication,
  • Digital PR,
  • Brand PR,
  • Crisis Management.

Sper sa ajung in PRemiera la o astfel de conferinta de nota 10. Daca inca nu v-ati inscris, ar fi bine sa va notati in agende. A mai ramas mai putin de o saptamana pana la eveniment, spor la inscrieri!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.