Pana cand sa ajung la Bailesti, azi am ajuns la… tara. Dar Day5 din provocarea de 7 zile de la Ambasada Suediei a inceput tot cu alergarea de dimineata in parc.
Day5 #move – dimineata pe racoare
Azi a fost un pic mai racoare decat in zilele precedente. Si un pic de ceata. Dar asta nu m-a impiedicat sa alerg tura obisnuita de 2 km in jurul lacului.
Si nici sa admir peisajul frumos de toamna.
Day5 #eat – fasui ca la tara
Azi am mancat si la Craiova si la tara 🙂 De dimineata am mancat pizza Quattro Formaggi. Ca nu degeaba sunt fan branza 🙂
In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am extras din nou resveratrol din struguri negri.
N-am uitat nici bucatica de ciocolata neagra. Ca sa-mi mearga bine toata ziua 🙂
La pranz am mancat o ciorba de legume cu mamaliga.
Si icre de hering cu ardei iute, pe paina cu maia. Painea am copt-o un pic inainte, in tigaia de teflon.
Seara, dupa o plimbare pana la tara am bagat un fasui. Adica ciorba de fasole, facuta pe indelete.
Nu singura, ci cu mamaliga si muraturi. Prea de la tara 🙂
Day5 #live – Keep calm and… planteaza usturoi
Daca ieri am plantat Aloe Vera in ghiveci, azi am plantat ustoroi la tara.
Nu prea am ce sa va arat, ca plantarea inseamna sa infigi cate un catel de usturoi in pamantul sapat. Cu mustatile in jos 🙂 Dar am sa va arat la primavara, cand inverzeste razorul 🙂
In rest, la tara este acelasi calm si timpul care trece altfel. Probabil ca acesta este motivul pentru care mancarea de la tara are un gust mai bun. Are timp sa-si ia gustul din ingredientele naturale.
Asa a fost la Day5 la Craiova. Daca vreti sa vedeti cum se petrece provocarea Ambasadei Suediei si-n alte parti din Romania, aruncati o privire aici.
Spor!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei