Nu stiu cum se nimereste dar cade Food Bloggers tot in Miercurea fara carne 🙂 Asa a fost si editia de iarna, daca-mi amintesc bine.
Asta sa fie norocul meu, sa mananac Miercurea fara carne pregatita de chefi 🙂 Daca vreti sa vedeti cu ce bunatati savurez eu la Food Bloggers, aveti aici transmisia live.
Intre 10:00 si 17:00 puteti urmari live ce se intampla la conferinta bloggerilor culinari. Dar pana atunci, iata cum a inceput meniul zilei.
Pentru de dimineata am avut oua fierte moi, cu rosie si cascaval.
La pranz am sa fac o selectie fara carne din ceea ce ne-au pregatit chefii la Marriott. Actualizez pe parcurs, deocamdata mai am de parcurs cu Hyperionul cam 45 de minute pana la Bucuresti 🙂
Si cam asa a fost 🙂 In prima pauza am avut de facut fata provocarilor de plating.
Am savurat plating cu branzeturi in rolul principal la Hochland. Apoi plating divers de la Lidl.
Plus berea de rigoare, de la Silva Ale Pale 🙂
Apoi l-a masa de pranz am fost surprins sa descopar ca avem si ciorba. Dar nu oricare, ci una dintre preferatele mele. Ghiciti care?
Bineinteles ca am completat cu un platou fara carne dar #cudetoate.
Am continuat cu Silva Dark, urmata de inghetata. Am mai gustat si-o prajitura, dar n-am mai imortalizat momentul. Insa am imortalizat un food blogger ghiftuit natural 🙂
La voi cum a fost meniul de azi?
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei