Craiova 2 Septembrie – Alerg pentru Spitalul Copiilor

Au fost cateva luni in care prima Sambata din luna m-am gasit in deplasare. Ba la Semimaraton Brasov, ba la Gala Superblog la mare sau la intoarcere din vacanta. Azi am fost in Craiova si am revenit la o alergare caritabila pentru Spitalul Copiilor.

Craiova 2 Septembrie - Alerg pentru Spitalul Copiilor

Nu ca in cele 3 luni lipsa nu s-ar fi tinut evenimentul. Dar altfel este cand participi.

Craiova 2 Septembrie – Alerg pentru Spitalul Copiilor

N-am fost foarte multi, dar mai multi decat luna trecuta. Semn ca vacantele sunt pe sfarsite si revine lumea in Craiova. 8 persoane au alergat / mers / donat azi la Craiova, reusind sa strangem pentru Spitalul Copiilor inca 115 lei.

Am revenit si la ora 10:00 pentru alergare, dupa ce in lunile caniculare de vara ne adunam la 09:30. Fiind weekend, am zis sa aiba lumea timp de somn, piata si ce mai face fiecare in viata. Plus ca mai de dimineata in parc este destul de racoare.

A fost tocmai bine, unii au ramas de palnton in zona Ciobanasul, altii au alergat 1 tura sau doua, fiecare dupa posibilitati. Si pentru ca nu ne-am mai vazut de ceva vreme, am mai stat si la povesti. Pe cele pe care nu le-am terminat in timpul alergarii.

Multumesc pentru participare, ne vedem in prima Sambata din lunile viitoare. Cu siguranta va fi si mai multa lume si mai racoare.

Craiova nu este singurul oras in care se alearga pentru Spitalul Copiilor. La initiativa Asociatiei 1 Leu, alergarile caritabile au loc in mai multe orase din tara. Gasiti informatii din alte locatii pe pagina de Facebook sau pe site-ul Asociatiei 1 Leu.

Pe site gasiti si suma stransa pana in acest moment pentru Spitalul Copiilor.  In momentul scrierii acestui articol, suma totala stransa in toata tara pentru Spitalul Copiilor ajunge la 627377 lei.

Va multumim si continuam!

Daca ati ratat alergarile caritabile din orasele voastre aveti posibilitatea sa donati online, gasiti modalitatile disponibile pe site. Iar daca in orasul vostru nu se organizeaza alergari caritabile, puteti sa va implicati voi.

Spor alergator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.