Hai Craiova la puterea a doua! Iar 2 meciuri in 2 zile

Eram plecat in strainatate cand SCM Craiova a jucat 2 meciuri in 2 zile, mai intai deplasare la Cluj, apoi acasa cu Zalaul. Asa a fost programarea pentru ca Zalaul juca in cupele europene si trebuia sa aiba timp. Doar pentru SCM Craiova nu s-a gasit timp inainte de meciul cu Debrecen din Cupa EHF. Asa ca… Hai Craiova la puterea a doua!

Hai Craiova la puterea a doua!

Din 2 in 2, si Joi si Sambata tot la noi

Ca atare Joi jucam acasa cu SCM Roman iar Sambata tot acasa cu Debrecenul Madalinei Zamfirescu. Macar bine ca sunt ambele meciuri acasa. Nu e bine deloc insa ca s-a accidentat Cristina Zamfir.

La dubla Cluj-Zalau via Craiova am incheiat articolul sperand la puncte multe si accidentari deloc.

N-am uitat sezonul in care SCM Craiova a suferit din cauza accidentarilor. Nu mai stiu exact ordinea dar a fost mai intai fractura la Carmen Ilie, apoi s-a accidentat si Ana Maria Apipie, urmata de Andreea Maria Ianasi. Nu mai spun ca anul trecut s-a accidentat Vali Ardean Elisei la meciul cu CSM Bucuresti din deplasare.

Spun insa intotdeauna Hai Craiova! Fara accidentari!

Fara Cristina Zamfir si fara prea mult timp pentru recuperare

Ziceam ca e bine ca in meciurile controlate de SCM Craiova au ocazia se evolueze toate jucatoarele. Se mai odihnesc si titularele dar mai ales se creeaza automatisme si spirit de echipa cu toate fetele.

Acum este un astfel de moment, fara Cristina Zamfir Florianu si cu timp de recuperare foarte scurt. Meciul din campionat se termina Joi seara iar Sambata la ora 16:00 este meciul cu Debrecen. Practic doar o zi de recuperare si Sambata le luam de odihnite pe fetele noastre.

In astfel de momente ar trebui sa se vada si sprijinul publicului. Daca la victorii si jocuri bune toata lumea este fericita, in momentele mai grele toata suflarea sportiva craioveana ar trebui sa fie unita.

Ma gandesc ca la meciul international de Sambata va veni mai multa lume. E si weekend, e si meci international, vine si internationala noastra Madalina Zamfirescu, fosta jucatoare la SCM Craiova.

Adevaratii suporteri ar trebui sa vina Joi, cand echipa are mai multa nevoie de noi. Stiu ca 17:00 este o ora destul de nepotrivita si ca multi lucreaza pana la 18:00. Dar ganditi-va ca este o ora in plus pentru recuperarea fetelor pentru meciul de Sambata.

Si mai este ceva, meciul nu este televizat. Nici macar Joi pe programul 2 🙂

Hai Craiova la puterea a doua!

Ca atare, va invit cu mic cu mare Joi, 9 Noiembrie de la ora 17:00 la meciul SCM Craiova – CSM Roman. Fetele au venit cu 1 punct smuls in ultimele secunde la Slobozia, suntem pe locul 2 si jucam acasa la noi. Pana atunci fetele se antreneaza fara Cristina Zamfir 🙁

SCM Craiova - CSM Roman

Sper sa scapam de ziua de joi cu toate punctele si fara accidentari. Apoi sa abordam Sambata meciul international SCM Craiova – Debrecen cu incredere.

SCM Craiova - Debrecen

Mai sper sa vad multi suporteri in Polivalenta la ambele meciuri. Si sa fim a doua putere alaturi de fetele din teren.

Invitati-va prietenii! Hai fetele! Hai Craiova la puterea a doua!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.