Un gol a despartit SCM Craiova de Champions League

Daca in alte dati un gol a fost cel care ne-a calificat mai departe, acum golul a fost in poarta noastra 🙁

SCM Craiova n-am reusit sa se califice in premiera in Champions League asa ca vom juca pentru a doua oara in turul 3 al Cupei EHF.

La doar un gol distanta de Champions League

Fetele au vrut, s-au zbatut dar n-au reusit. Doare mai ales faptul ca ar fi fost posibila victoria.

SCM Craiova a condus si cu 5 goluri diferenta spre finalul primei reprize. Croatele au condus doar de cateva ori dar… important este ca au condus la final. Iar Craiova n-a mai reusit sa marcheze un gol in ultimele minute 🙁

doar un gol

Asta este, pana la urmatoarele meciuri internationale de handbal ne asteapta alte „finale”. Trebuie sa luam partile bune ale meciului cu Podravka si sa mergem mai departe.

E bine ca n-au fost accidentari.  E bine ca ne-a mers poarta si ca am marcat din toate pozitiile. Iar faptul ca echipa a fost incurajata si in Croatia de suporterii fideli, este deja… traditie la Blue Legion.

La doar un gol distanta de Champions League

Dar sa le luam pe rand. Nu e putin lucru faptul ca SCM Craiova a castigat un portar. Ekaterina Dzhukeva ne-a aratat ca are stofa de cupele europene.

Iar daca la primul meci din campionat deplangeam lipsa de realizari pe extrema stanga, iata ca acum s-au marcat mai multe goluri. Sper ca Ana Maria Tanasie sa joace din ce in ce mai bine.

De remarcat si aportul ofensiv al Jelenei Trifunovic, golgetera Craiovei cu 14 goluri dupa cele 2 meciuri de calificare. Din pacate de data asta n-a mai mers pivotul. Doar un gol din pivot marcat in finala grupei. Poate aici a fost „golul” in angrenajul echipei. Plus faptul ca la coordonare au fost multe momente de improvizatie.

SCM Craiova a platit tribut lipsei de omogenitatea pe care speram ca o vom obtine pe parcurs. Macar sa avem un parcurs cat mai lung in Cupa EHF, iar in Liga Florilor sa ne respectam balzonul de vice-campioana.

Colegii mei de la Blue Legion Craiova au fost prezenti inca o data alaturi de SCM Craiova, de data asta in Croatia. Vom fi in continuare!

Blue Legion Craiova in Croatia

Pana la meciurile urmatoare in EHF Cup, vin intalnirile cu internationalele din campionat.

Joi, 13 Sept. SCM Craiova joaca la Valcea

Joi, 13 Septembrie SCM Craiova joaca la Valcea, echipa intarita chiar cu doua dintre fostele componente ale Craiovei, castigatoare ale Cupei EHF.

Fetele noastre n-au timp de regrete pentru Champions League. Ne asteapta deja o confruntare de EHF la Valcea. Va reamintesc, Valcea, Cisnadie si Zalau sunt echipele care vor juca in turul 2 preliminar al Cupei EHF. In caz de victorii, pot fi adversare internationale ale Craiovei.

Anul trecut SCM Craiova a batut in prima deplasare la Valcea. Acum meciul se anunta mult mai greu.  Dupa Valcea, la 3 zile distanta, urmeaza meciul de acasa cu Roman.

Duminica, 16 Sept. ora 11:00 13:30, SCM Craiova – CSM Roman

Jucam acasa cu CSM Roman, singura echipa care ne-a batut de 2 ori in editia trecuta a Ligii Florilor. Plus o data in Cupa.

Meciul este la o ora matinala pentru weekend dar sper ca suporterii au revenit din vacanta si vor fi in Sala Polivalenta.

Daca va era dor de handbal, vom avea din plin. Vino cu prietenii la Sala Polivalenta!

Hai Craiova! Hai fetele!

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.