Shazam este noul Sesam. 3D la Inspire Cinema din 5 Aprilie

Pentru copii si adolescenti, Shazam va fi o incantare. Pentru adolescentii intarziati cu cativa zeci de ani, o rememorare. Iar pentru cei care nu-l vad, o pierdere.

Shazam

Shazam la Inspire Cinema din 5 Aprilie

Am fost la avanpremiera filmului in gasca blogosferica, la Inspire VIP Electroputere.

VIP Inspire Cinema

Spuneam ca Shazam este noul Sesam deoarece acesta este cuvantul secret care deschide portile magice ale superputerilor.

Si nu, nu este film cu Mircea Badea. Superputerile eroului tin mai mult de 5 secunde iar filmul te tine cu sufletul la gura mai mult de 2 ore.

Efectele 3D sunt spectaculoase dar cel mai mult mi-au placut replicile si adaptarea la realitatea zilelor noastre. Aparitiile super-eroului cu mai multe nume sunt filmate si puse pe youtube. Lumea isi face selfie cu eroul si asa mai departe.

Ba mai mult, prietenii-fratii super-eroului copil descopera ca acesta nu are cont pe nicio retea sociala. Deci nu exista.

Probabil parintii vor observa si alte aspecte in film.

Efectele lipsei centurii de siguranta in masina, de exemplu. Sau tristetea copiilor care simt nevoia de popularitate si chiar de vizibilitate.

E trist sa vezi ca un copil care nu este bine-vazut sau chiar ignorat de colegi, isi doreste sa devina invizibil.

Si chiar daca la inceput se bucura doar de super-puterile prietenului-fratelui mai mare, pana la urma dorintele se indeplinesc. Asa ca atentie ce va doriti, ca s-ar putea sa primiti ­čÖé

Cum a fost filmul 3D

La inceput filmul este un schimb de replici hazlii, intrerupte doar de efecte 3D.

Pe masura ce incep sa se dezvaluie personajele, apar monstrii si eroii, se cam ingroasa gluma si nu prea mai rade nimeni. Asta inseamna sa fie un film care te tine cu sufletul la gura. Si cand credeai ca totul se termina cu bine, mai apare o incercare. Si inca una, si inca una. Si inca un super-erou. Si tot asa timp de 2 ore si 17 minute, care trec pe nesimtite.

Daca ati vazut Ghostbusters varianta 3D, Shazam este mult mai actual si mai catchy. Are parca si ceva din jocurile de calculator, si ceva de stand up comedy.

Ei comedie, gata, nu va mai spun nimic, pentru ca nu vreau sa va stric surpriza.

Shazam 3D apare pe marile ecrane la Inspire Cinema din Craiova, din 5 Aprilie!

Spor super-vizionator!

Save

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.