Handbal si volei la Craiova, Sambata, 6 Aprilie

A fost o perioada de seceta handbalistica la Craiova, prilejuita de meciurile nationalei. Dar Sambata, 6 Aprilie, avem si handbal si volei in Sala Polivalenta Craiova.

Din nou handbal in Sala Polivalenta

Dupa 3 victorii consecutive, SCM Craiova a fost invinsa la Bistrita. Meciul n-a fost televizat, nu pot sa-mi dau cu parerea despre rezultat. Dar am vazut o parere din presa centrala: Craiova furata la Bistrita.

Cu aceeasi impresie au venit si colegii din Blue Legion care au facut deplasarea la Bistrita. Se aude live indignarea fata de arbitraj. Cum zicea cineva, ne pot fura la puncte dar nu ne pot fura dragostea pentru echipa.

Blue Legion la Bistrita

Dupa acest rezultat SCM Craiova a cazut pe locul 6, insa lupta pentru un loc de cupe europene continua. Urmatorul episod se desfasoara acasa, Sambata, 6 Aprilie de la ora 16:30 cu Gloria Buzau.

De data asta avem 2 arbitre experimentate, Florescu si Stoia. Iar dupa meciul fetelor, vin baietii, Sambata avand si handbal si volei in Polivalenta.

Handbal si volei la Craiova pe 6 Aprilie

Imi mai aduc aminte despre un astfel de moment din Aprilie 2016. Baietii si-au prezentat Cupa de campioni ai Romaniei la volei, dupa un meci de handbal.

Ca si in 2016, SCM U Craiova este pe primul loc la volei. Iar meciul de acasa a confirmat pozitia din campionat. A fost 3-0 cu Steaua, dupa un meci fara istoric.

Craiovenii au fost mai buni in toate compartimentele si-n toate fazele. Mai buni in atac.

atac

Mai buni in aparare.

aparare

Mai buni la coordonare.

victorie Craiova

Laurentiu Lica a fost iar imbatabil in multe faze.

Laurentiu Lica

La final voleibalistii au fost felicitati de putinii spectatori prezenti in sala.

Si handbal si volei! Hai Craiova!

Handbal si volei egal love!

Inchei cu campioanele EHF in background si cu voleibalistii pe primul loc. Si cu speranta ca Sambata Sala Polivalenta din Craiova sa fie plina.

handbal si volei

Mai ales ca fetele au nevoie de sustinere iar baietii au meci greu cu Arcada Galati.

Pana atunci, fiind pauza la handbal, m-am bucurat de volei alaturi de colegii din Blue Legion.

Blue Legion la volei

Hai Craiova!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.