Handbal feminin in Sala Polivalenta Craiova, dupa 19 luni

Cel mai recent meci oficial de handbal feminin in Polivalenta craioveana a fost pe 9 Februarie 2020, cu Gloria Buzau. SCM Craiova a invins atunci cu 23 : 18, nestiind ca urmatorul meci in fata suporterilor va fi abia peste mai bine de 1 an si jumatate.
Apoi a venit pandemia peste noi si meciurile de handbal feminin s-au reluat tarziu, in format turneu. Federatia n-a considerat ca ar trebui organizat un astfel de turneu in Banie, desi SCM Craiova a castigat cel mai recent trofeu european.

Asa se face ca handbalistele craiovene se revad cu suporterii abia in Septembrie 2021.

Din nou handbal feminin in Sala Polivalenta Craiova

SCM Craiova revine in fata suporterilor dupa mai bine de 1 an si jumatate. Si dupa un sezon nereusit, in care echipa a trebuit sa joace baraj pentru ramanerea in Liga Florilor. Intre timp le-am mai vazut pe handbaliste doar la TV, online sau la reunirea lotului.

reunirea lotului de handbal feminin SCM Craiova

Noul sezon incepe cu noi sperante, cu un lot intarit si cu un egal in deplasare la Valcea.

handbal feminin SCM Valcea vs SCM Craiova

Egal la Valcea in prima etapa de handbal feminin

Dupa infrangerea usturatoare din Cupa Romaniei, SCM Craiova a debutat in Liga Florilor tot cu Valcea. Dupa un meci total diferit craiovencele s-au intors cu 1 punct din deplasare si cu un moral mai bun pentru etapele urmatoare.

Iata care au fost marcatoarele alb-albastre in meciul cu Valcea:

  • Melanie Bak 9,
  • Cristina Zamfir 8,
  • Adina Cace 3,
  • Ana Maria Ticu 2,
  • Hege Loken 2,
  • Oana Cirstea 2,
  • Cristiana Nica 2,
  • Carmen Selaru 1.

Nu e prima data cand debutam in campionat impotriva valcencelor. Dar este pentru prima data de la inceputul pandemiei cand SCM Craiova obtine puncte.

Cu moralul imbunatatit dupa prima etapa, fetele lui Bogdan Burcea se pregatesc pentru primul meci acasa dupa mult prea multa vreme.

SCM Craiova vs Dacia Mioveni, Sambata ora 19:00

Am participat la conferinta de presa de dinaintea meciului de handbal feminin cu Dacia Mioveni. Partida se desfasoara Sambata, 11 Septembrie ora 19:00 in Sala Polivalenta Craiova.

conferinta de presa handbal feminin

Bogdan Burcea a apreciat ca moralul bun ajuta echipa doar daca se vor pregati cu aceeasi seriozitate.

Dacia Mioveni s-a intarit in pauza competitionala, asa ca meciul de acasa nu va fi deloc usor. Insa se va desfasura cu spectatori in sala, handbalistele ducand dorul atmosferei de acasa.

Despre meci si despre intalnirea cu suporterii ne-a spus cateva cuvinte Bianca Curment.

Bianca Curment SCM Craiova

Si jucatoarele sunt convinse ca nu vor fi meciuri usoare in campionat, lucru subliniat si de Bibi.

Oana Cirstea este nou venita la echipa, desi ea este craioveanca.

Oana Cirstea SCM Craiova

Marcatoare a 2 goluri in meciul cu Valcea, Oana a vorbit despre venirea la SCM Craiova si despre integrarea in lotul alb-albastru de handbal feminin.

A propos de veniri, sper ca Sambata sa vina cat mai multi suporteri in Sala Polivalenta iar spectacolul sportiv sa fie reusit. Nu in ultimul rand sper ca echipa craioveana sa fie ocolita de accidentarile care s-au tinut scai de handbaliste in ultimi ani.

Hai la sala! Hai Craiova!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.