Bun gasit la ultima zi de miercuri fara carne din Septembrie. Azi a fost o zi mai cu dedicatie, deoarece am fost in delegatie. Dar iata care a fost meniul.
Pentru de dimineata am avut rosii-cireasa de la tara, branza de tara si masline de Thassos.
In loc de pranz, in delegatie bagam un Fast Break de la Forever.
Spre seara ne-am oprit la Izvoarele, unde am executat o ciorba de legume (mi-am amintit sa-i fac poza dupa ce o terminasem :), ciuperci gratinate la cuptor si o bere fara alcool.
Acasa mai bagam niste struguri si un must have de toamna 🙂
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Gianina
Fain meniu,mi-ai facut pofta.
Eu vreau sa stiu ce era pe ciuperci?Prune sau pere?!
Daniel Botea
Hehehe, nici una, nici alta. Cascaval si deasupta ketchup, care s-a transformat la cuptor intr-o crusta 🙂 Dar foarte gustoasa :))
Gianina
Ahaaa,am inteles!Mie chiar mi se paruse ca zarsesc o codita de fruct…oricum te cred ca au fost delicioase,ca si mie imi plac.