Am luat o scurta pauza de la Miercurea fara carne in timpul celor 9 zile de detoxifiere. Asta pentru ca dieta a fost mult mai complexa decat o zi fara carne. Dar azi revin la Miercurea fara carne 13Feb2013.
Miercurea fara carne 13Feb2013
In primele 2 zile de detoxitiere baza a fost Aloe Vera (deci inca 2 zile fara carne).Zzilele 3 – 9 am avut in program un meniu de 600 kcal zilnic. Vinerea trecuta am terminat detoxifierea, asa ca azi revenim la Miercurea fara carne.
Iata si meniul zilei de Miercuri fara carne. „Pentru de dimineata” avem traditionala mamaliguta cu branza si ierburi de Provence.
La pranz o salata orientala cu cartofi, ceapa verde, patrunjel, lamaie si ulei de masline. Deocamdata am strans ingredientele, vine si poza de la pranz, proaspata si de pofta facatoare 🙂
Seara este revervata pentru icre de hering.
Nu de alta, dar ca sa mearga bine apoi o bere cu alune, la fix pentru un meci de Uefa Champions League.
Acum vreau sa fie clar. Masa de seara este pe la 17:00, cel tarziu 18:00. Iar pana la ora 21:45, cand incep meciurile de fotbal din Liga Campionilor, mi se face si foame si pofta. Si de fotbal si de bere, ca sa nu existe dubii.
Pofta buna fara carne!