Miercurea fara carne 13Feb2013

Am luat o scurta pauza de la miercurea fara carne deoarece in timpul celor 9 zile de detoxifiere, dieta a fost mult mai complexa decat o zi  fara carne. Dupa ce in primele 2 zile baza a fost Aloe Vera (deci inca 2 zile fara carne), zilele 3 – 9 au avut in program un meniu de 600 kcal zilnic. Vinerea trecuta am terminat detoxifierea, deci azi revenim la miercurea fara carne.

mamaliga cu branza
Iata si meniul zilei de miercuri fara carne …

Pentru de dimineata avem traditionala mamaliguta cu branza si ierburi de Provence.

La pranz o salata orientala cu cartofi, ceapa verde, patrunjel, lamaie si ulei de masline. Deocamdata am strans ingredientele, vine si poza de la pranz, proaspata si de pofta facatoare 🙂

salata orientala

Seara o rezervam pentru icre de hering,


icre de hering
ca sa mearga bine apoi o bere cu alune, la fix pentru un meci de Uefa Champions League.
bere cu alune
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.

Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.