Miercurea fara carne la final de Februarie

Bine v-am gasit Miercurea fara carne, ultima din Februarie. Fiind o vreme de tranzitie intre anotimpuri, de primavara-iarna a fost si meniul 🙂

oua fierte moi si mamaliga

Pentru de dimineata am avut oua fierte moi cu mamaliga. Ca sa vina primavara mai repede, am adaugat si rosii si masline 🙂

La pranz am savurat supa creme de broccoli, cu crutoane si condimente grecesti. Vremea chiar a fost de primavara si am mancat afara, in soare 🙂

supa crema de broccoli

Seara am incheiat cu cascaval pane, legume la gratar si ridichie neagra.

cascaval pane, legume la gratar, eidichie neagra

Ca de obicei, pentru ceva dulce va invit la Raluca, sa poftiti la gogosi evreiesti. Iar daca poftiti cumva si la ciupercute cu fidea, vin numaidecat de la Brindusa 🙂

Pofta buna fara carne!

3 Comments

  1. Daniel Botea
  2. Aluculesei Brindusa

Leave a Reply