Cu salsa tartufata va fac pofta azi la Miercurea fara carne. Am mai avut trufe albe si negre in meniu, azi incepem pe ritmuri de salsa 🙂
Salsa tartufata la mic dejun
Ca sa incepem dimineata in stil mare am pus la cale un mic dejun simplu si gustos. Pe feliile de paine cu maia si ceapa am pus jumatate icre de hering si jumatate salsa tartufata. Pentru ca nu putea sa lipseasca branza, am pregatit si o felie cu branza si rosie uscata.
Pai da, si tartufata si rosia uscata mi le-au adus fetele mele din Italia.
Pe langa tartinabile am mai adaugat rosii cherry si ciuperci la gratar.
In intervalul dulce 09:00 – 11:00 a mers la fix o banana si ciocolata neagra Heidi Dark Extreme 85% cacao.
Sarmale de post la pranz si placinte seara
Pentru pranz am avut sarmale de post, cu mamaliga si ardei iute.
Seara am bagat 2 placinte, una cu branza sarata si cealalta cu branza si spanac. Ca sa nu se certe, le-am separat cu rosii uscate.
La cea cu branza ar fi mers si niste ceapa verde, dar cum era moment aniversar la Filarmonica, nu se potrivea.
Asa ca i-am pus marar. Asa a mers bine si cu un vin alb in pahar.
La mine nu gasiti dulciuri in meniu, asa ca va poftesc la Brindusa pentru prajitura Albinita.
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Aluculesei Brindusa
Prea bun,prea mult, prea că la țară.