How do you … Facebook?

Va „simtetzi” bine pe Facebook? šŸ™‚Ā Exista cineva care nu a trimis urari de Paste, de ziua de nastere sau onomastica pe FB?

Facebook

Sau macar o mica rugaminte pentru un vot online la nu’stiu ce concurs …

Conform staticticilor de la Facebakers, din 3 romani care folosesc internetul, 1 are un cont pe Facebook. Asa ca exista deja 1 133 500 utilizatoriĀ  FB in Romania, dintre care 52% femei si 42% barbati.

Daca in clasamentul mondial al utilizatorilor Facebook Romania este pe pozitia 51, cu o rata de penetrare de 5,1%, in schimb la rata de crestere suntem pe primul loc, cu 21,21%.

Ce relevanta are cresterea Facebook pentru noi?

Avand in vedere ritmul de crestere, din ce in ce mai des vom putea gasi in acest spatiu virtual ceea ce cautam (prieteni, informatii etc.). Pe FB, putem pune, de exemplu, fotografiile astfel incat sa le poata vedea toti prietenii. Nu mai vorbesc despre ‘jde miile de aplicatii distractive sau despre chat-ul FB, grupuri si FanPage.

Inclusiv aceasta postare de pe blog este afisata automat pe profilul meu de Facebook datorita uneia dintre aplicatii.

Aici sunt datele despre cele 98 de tari analizate: http://www.facebakers.com/countries-with-facebook/ iar imaginea de la inceput reprezinta distributia utilizatorilor Facebook din Romania in functie de varsta.

Spor intelegator!

4 Comments

  1. Marlene

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.