Boala e mai scumpa decat preventia

Medicii spun ca e mai ieftin sa previi, decat sa tratezi. Daca nu credeti, e treaba voastra, dar nu va doresc sa verificati ca boala e mai scumpa.

preventia e mai ieftina, boala e mai scumpa

Sursa foto

Boala e mai scumpa. Mergem pe preventie?

Stilul de viata promovat de Forever implica preventia, miscarea, gandirea pozitiva si generozitatea. Totusi, nu toata lumea isi schimba stilul de viata sau pur si simplu mai si apar accidente. Si atunci produsele naturale de la Forever Living Products sunt folosite in diverse programe de sanatate, alaturi sau independent de medicamente.

Deoarece exista carti si studii de caz scrise de medici despre programele de sanatate cu Aloe Vera si alte produse naturale nu voi insista asupra acestui aspect. Totusi, produsele FLP sunt adaptate si ameliorarii diverselor afectiuni, nu numai preventiei.

Am vorbit de curand despre Forever Lite, care poate fi utilizat cu succes in programe de nutritie. Dar si in convalescenta sau in situatii accidentale in care este posibila doar hrana in stare lichida.

Si alte beneficii ale produselor de la Forever sunt mai evidente cand, din pacate, nu se mai poate face preventie. De exemplu, daca esti internat in spital. In afara faptului ca n-ai medicamente, comprese sterile, leucoplast si altele, evident ca n-ai nici frigider. Ca doar nu esti in vacanta.

Preventie fara frigider

Si in astfel de cazuri cum sa folosesti gelul natural de Aloe Vera, care este o hrana vie? Datorita faptului ca acesta este stabilizat prin metode naturale, dupa desigilare trebuie tinut la frigider. Neavand conservanti, daca nu este tinut in frigider se oxideaza foarte repede si isi pierde beneficiile pentru sanatate. La fel se intampla si cu Pomesteen Power, o bautura antioxidanta de ultima generatie, cu valoare CARO foarte mare.

Ce sa mai spunem despre ceaiul de la Forever, Aloe Blossom Herbal Tea, ale carui pliculete sunt ambalate individual tocmai pentru a beneficia de igiena in conditii dificile, cum sunt acum in spitale.

In acelasi spirit a fost conceput si Forever Probiotic, produs unicat in lume. Are 6 bacterii bune si nu-i nevoie sa fie tinut la frigider.

Produsele fiind excelente, ar fi multe de spus, dar va spun doar atat. Sanatatea nu este ieftina, dar preventia este mai ieftina decat boala. Sau boala e mai scumpa decat preventia, daca vreti sa vorbim de boli. Prefer insa sanatatea.

Spor insanatositor!

8 Comments

  1. pneu
  2. Eugen
  3. coarna
  4. Marlene

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.