C-o stea in frunte

Incepand de saptamana viitoare Universitatea Craiova va redeveni singura echipa din Romania C-o stea in frunte. Sau chiar cu doua šŸ™‚

c-o stea in frunte

C-o stea in frunte, cu Florin Costea

Nu ca am fi noi mai breji ca altii, dar revine Florin Costea, atacantul de clasa si golgeterul echipei si al campionatului. Chiar daca pentru inceput revine numai la antrenamente, Florin are o sansa extraordinara. In primul rand sansa de a lucra la Craiova cu antrenorul care l-a „debutat” la nationala.

Ma astept la o atitudine pozitiva din partea lui Florin Costea astfel incat sa redevina Costea cel Mare si golgeterul campionatului.

Chiar daca nu-l vad bagand deposedari la mijlocul terenului, cum am inceput sa vedem la Costea cel mic, macar presing la jucatorul care incepe constructia jocului adversarilor ma astept sa vad. Nu de alta, dar cred ca Florin Costea are sansa unica de a deveni, sub bagheta lui Piturca, un jucator complet, nu numai un atacant prolific.

A doua sansa este atacul nationalei, sau mai bine zis lipsa lui. Avand in vederea situatia actuala, daca Florin Costea se lasa slefuit de mana de meserias a lui Victor Piturca, il vad in cativa ani atacantul nationalei.

Florin Costea si Andrei Cristea, ultimii golgeteri autohtoni, au sanse sa devina viitoarele varfuri ale nationalei.

Ar mai fi Bogdan Stancu. In rest Marica, Niculae, Bilasco nu prea mai sunt golgeteri si nici sperante pentru viitorul tricolorilor.

De ce zic in cativa ani? Pentru ca atunci ar trebui sa fie prezenti sub tricolor, alaturi de Dananae, si actualii internationali de tineret Gaman, Barboianu, Silviu Lung Junior, Gangioveanu. Pana atunci Florin Costea si compania trebuie sa confirme in campionatul intern cu o cupa, sau cu un titlu si oricum cu participari obligatorii in cupele europene.

Echipa olteneasca c-o stea in frunte. Chiar doua

Ziceam ca nu suntem mai breji ca altii, dar totusi suntem. Craiova are o echipa olteneasca, cu continuitatea data de pepiniera proprie. Avand in vedere ca stranierii sunt minoritari, e normal ca aici sa se opreasca privirile selectionerilor.

Si Victor Piturca are o sansa extraordinara sa revina la nationala cu actuala generatie a Craiovei. Cu aceeasi conditie, de a confirma intai in campionatul intern.

Hai ca se poate! Hai Universitatea! Hai Craiova!

Ce coincidenta, cand revine Florin Costea la antrenamente revine si „deacoNU” s-o arbitreze pe Universitatea, chiar daca in deplasare la Tg-Jiu si nu la Craiova. N-as vrea sa fiu in pielea lui, dar poate are inspiratia sa se ceara afara. Daca la vremea respectiva gasea tot felul de scuze penibile, poate gaseste si acum o scuza medicala, trafic, rude sau ceva ca sa nu ajunga la meci.

Spor c-o stea in frunte!

3 Comments

  1. Anonim

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.