Hai cu mine la Viena, in 2011!

Omul gospodar isi face vara sanie (sau promotie) si iarna car (sau loc in autocar). Hai cu mine la Viena!

Hai cu mine la Viena!

Hai cu mine la Viena!

Spuneam prin vara (iulie) ca m-am inscris la o promotie Forever pentru Raliul European si Mondial Forever – Viena 2011. Acum, iarna fiind, mi-am asigurat si biletele la raliu si locul in autocar 🙂

bilete pentru Viena

Chiar daca n-am reusit sa fac promotia de asta vara, Forever e generos ca intotdeauna si ne-a mai oferit o sansa. Pentru Romania au fost alocate 350 de bilete suplimentare (numai membrilor Forever). Biletele se cumpara online, iar unul este deja al meu, cum se vede si in imagine.

Si managerii au fost generosi. Astfel incat cu ocazia celor 2 zile europene si mondiale Forever, se organizeaza o excursie de 7 zile care costa cam 270 Euro. Pana pe 15 decembrie se mai poate plati avansul pentru inscriere, iar biletele se cumpara individual si separat.

Excursia poate insa sa fie gratis pentru cine reuseste sa adune 50 de puncte NDP pana la sfarsitul lui februarie. Oricum 270 Euro pentru 7 zile e super-oferta. Dar de ce sa nu plateasca managerul excursia si cei 270 de euro sa fie bani de cheltuiala?

Inca mai sunt bilete

Mai sunt inca bilete pentru Romania si zile pana pe 15 decembrie, astfel incat va fac pofta cu detalii despre excursie. Hai cu mine la Viena!

  • ZIUA 1 – marti 12 aprilie – Plecare din Bucuresti, ora 6,00. Sosire si cazare in Budapesta la hotel 3*. Optional cine traditionala ungureasca cu program folcloric la crama Borkatakomba.
  • ZIUA 2 – miercuri 13 aprilie – Mic dejun, ora 8,00. Plecare spre Viena. Sosire in Viena si tur panoramic oras, cu autocarul si pietonal, de-a lungul celebrului Ring Vienez, Opera de Stat, Palatul Imperial Hofburg, piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Seara timp liber pentru vizite si cumparaturi. Cazare hotel 3*.
  • ZIUA 3 – joi 14 aprilie – Mic dejun, ora 8,00. Scurt tur oras, cu vizitarea catedralei Sf. Stefan, urmata de o vizita la palatul Schonbrunn si gradina ZOO. Dupa amiaza, timp liber pentru cumparaturi in zona Mariahilferstrasse. Cazare hotel 3*. Optional: cina vieneza in Grinzing.
  • ZIUA 4 – vineri 15 aprilie – Mic dejun, ora 8,00. Ora 10,00 – transfer la Wiener Stadthalle, locul de desfasurare a Raliului FLP. Ora 19,00 – transfer la hotel. Seara program liber. Cazare hotel 3*.
  • ZIUA 5 – sambata 16 aprilie – Mic dejun, ora 8,00. Ora 11,00 – – transfer la Wiener Stadthalle, locul de desfasurare a Raliului FLP. Ora 18,00 – transfer la hotel. Seara program liber. Cazare hotel 3*.
  • ZIUA 6 – duminica 17 aprilie 2010 – Mic dejun, ora 8,00. Plecare spre Budapesta. Pe drum, se face oprire la Parndorf, cel mai mare complex de magazine Outlet. Sosire in Budapesta. Tur panoramic cu autocarul: vom putea admira Bastionul Pescarilor, Catedrala Sf. Stefan, Podurile Medievale, Cetatea, Catedrala Regala, Parlamentul, Citadella, monumentul Libertatii. Cazare in Budapesta hotel 3*. Seara optional croaziera pe Dunare cu cina festiva.
  • ZIUA 7 – luni 18 aprilie 2010 – Mic dejun, ora 8,00. Plecare spre Romania. Seara se ajunge la destinatie in functie de trafic si de formalitatile vamale.

Pentru alte detalii va astept curiozitatile pe mail la danielbotea2008@gmail.com

6 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.