Forever: gel de dus, sampon si balsam

Si uite asa, mai cu un ceai, mai cu un polen trece si ziua de serviciu. Urrra! Am ajuns acasa si ce facem? Dus! Ca sa uit de toate grijile de peste zi, folosesc… un gel de dus de la Forever. Si sampon si balsam cu Aloe Vera.

sampon si balsam cu Aloe Vera

Sampon si balsam cu Aloe Vera

Cand decid sa ma spal si pe cap, am mereu la indemana Aloe Jojoba Shampoo si Aloe Jojoba Conditioning Rinse, adica sampon si balsam de la Forever.

Nu trebuie sa va mai spun, primul ingredient este Aloe Vera gel (32% in sampon si 43% in balsam) si nu apa. Apa este destula la robinet, nu trebuie s-o mai caram in recipientele de sampon/balsam de la supermarket ­čÖé

Datorita actiunii componentelor active din Aloe Vera asupra seboreei, samponul de la Forever regleaza activitatea glandelor sebacee, previne matreata, pruritul si caderea parului.

In plus, samponul

  • stimuleaza cresterea parului,
  • hidrateaza si regenereaza stratul protector al firului de par,
  • reda luciul si taria firului,
  • fortifica radacina acestuia.

PH-ul bland face ca samponul sa poata fi utilizat zilnic.

In completarea samponului, balsamul de la Forever desavarseste spalatul pe cap. Substanta cationica din balsam impiedica uscarea si degradarea parului. Balsamul este indicat in cazurile de deshidratare a firului de par, pentru par uscat, vopsit, facut permanent. Balsamul previne despicarea firului de par si are efect electrostatic.

Meritati si voi un astfel de rasfat?

Pentru preturi si informatii suplimentare sau daca vreti sa cumparati online, aveti aici toate detaliile:

Spor!

Save

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.