Forever Aloe2Go – regal nutritiv

Despre bautura nutritiva Forever Aloe2Go am vorbit si anul trecut pe vremea asta, dar stiti de ce se numeste Aloe2Go?

Forever Aloe2Go

Forever Aloe2Go

I se spune „2 Go” pentru ca este foarte usor de luat la drum, in masina si chiar la birou. Dar cred ca numele este bine ales si pentru ca dupa ce bei Aloe2Go, adica Aloe Vera, mangostan si rodie esti si mai bine pregatit de drum.Va imaginati ce poate rezulta dintr-un amestec regal?

  • Aloe Vera = regina plantelor
  • Mangostan = regele fructelor
  • Rodia = regina fructelor si preferata reginelor si imparatilor (Regina Victoria declara rodia fructul sau preferat, iar Imparatul roman Maximilian I sau Caterina de Aragon au ales rodia drept emblema personala)

Daca nu va imaginati este suficient sa gustati si sa simtiti cum la beneficiile recunoscute ale gelului de Aloe Vera se adauga proprietatile antioxidante ale rodiei si gustul rafinat al mangostanului.

Gata, sper ca v-am facut suficienta pofta šŸ™‚ Va mai spun cateva idei, apoi va las sa incercati singuri daca va place Aloe2Go. Daca ati baut gel de Aloe Vera, stiti ca dupa deschiderea bidonului galben trebuie tinut la frigider. Deoarece nu se folosesc conservanti, produsul s-ar altera in cateva ore sau zile.

Ei bine, pliculetele de Aloe2Go sunt astfel gandite incat sa fie consumate pe loc. Iar restul nu trebuie tinute in frigider.

Go go go! Aloe2Go!

6 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.