Ziua Succesului pe 9 Iulie 2011

Am vorbit deja despre seara de succes din 9 iulie, dar pentru unii dintre noi ziua succesului a inceput inca de dimineata.

Ziua Succesului

Ziua Succesului pe 9 Iulie

M-am trezit cu succes la ora 5 dimineata, pentru a ajunge la Sala Palatului din Bucuresti, unde a avut loc Success Day.

Ca de obicei a fost un eveniment extraordinar care ne-a incarcat cu energie pana la urmatoarea intalnire.

Gazdele intalnirii au fost Vera si Aurel Mester, Diamant-Safir Manageri. Cei despre care spuneam la  Success Day din mai ca au primit la Viena un cec de profit share de aproape 230 000 Euro.

A propos de criza si de cecurile de profit share, pentru 2010 Forever si-a recompensat cei mai buni colaboratori astfel:

  • 500 000 Euro primiti de cei mai buni colaboratori Forever din Romania
  • 6 000 000 Euro primiti de cei mai buni colaboratori Forever din Europa
  • 20 000 000 $ primiti de cei mai buni colaboratori Forever din lume

Am vazut apoi un filmulet interesant in care fostul presedinte american Bill Clinton vorbeste despre network marketing si posibilitatea oferita pentru a indeplini visul americanilor.

Cum a fost Ziua Succesului

Directorii generali au fost ca de obicei la inaltime. Pornind de la motto-ul viitoarei intalniri Europene Forever de la Budapesta, Bee free, Dora ne-a dat cateva exemple. Exemple in care oamenii isi arata adevarata valoare atunci cand sunt liberi. Tot de la Dora am retinut ca libertatea este o alegere continua si de noi depinde: cat cerem de la viata, atat primim.

Gabor ne-a vorbit despre Grecia, odata motorul civilizatiei antice dar acum schimbata intr-o economie prabusita. Chiar si in aceste conditii, Forever este in crestere in Grecia, netinand cont de trendul economiei.

A propos de schimbare, Gabor a prezentat un mic exemplu dintr-un market in care schimbarea sistemului de plata a redus costurile magazinului. Si timpul de asteptare al clientilor. Nu in ultimul rand a facut o selectie a clientilor care n-au apreciat noul sistem 🙂

Colegii nostri din Slatina, Asistent Managerii Flavia si Cristi Nicula au prezentat pasii pe care un partener Forever trebuie sa-i urmeze pentru a avea succes in activitate. Am retinut ideea lor ca suntem ceea ce facem in mod repetat. De ce nu ziua succesului in fiecare zi?

Dana Adriana Pop, manager din Cluj, ne-a vorbit despre detoxifierea mintii. Si despre exemple personale referitoare la schimbarea stilului de viata, controlul greutatii corporale. Apoi a lansat o provocare pentru urmatoarele 4 luni, in ceea ce priveste reglarea greutatii pentru persoanele cu astfel de probleme.

Senior Managerul Daniel Parascan, ne-a vorbit despre cea mai noua oportunitate pusa la dispozitie de Forever pentru cei care vor sa porneasca in forta. Un nou start rapid de 2 p.c. Care spre deosebire de celelalte pachete (Touch of Forever sau Clean 9 Business Pak) poate fi accesat o data in viata. Despre acest NDP Combo Pack voi vorbi in detaliu maine.

Forever Giving la Ziua Succesului

Momentul care m-a impresionat cel mai mult a fost cel referitor la Forever Giving.
V-am spus prima data despre Forever Giving atunci cand am vorbit despre intalnirea de la Viena si despre Aloe Baby. Ei bine, acum am aflat ca pentru a-i ajuta pe japonezii loviti de cutremur si tsunami Forever Giving a reusit sa adune 250 000 de $ la care s-au adaugat inca atatia din partea lui Rex Maughan, fondatorul companiei Forever.

Pornind de la acest exemplu generos, Sambata 9 Iulie 2011, colaboratorii Forever au donat (fiecare cat a dorit) la Sala Palatului 10 000 Ron (100 milioane lei vechi). Suma care va fi dublata prin generozitatea lui Rex Maughan si directionata spre actiunile caritabile ale Forever Giving.

Constantin Popa, Safir Manager, ne-a explicat prin exemple proprii cum a acceptat toate provocarile si promotiile lansate de Forever. Rezultatul fiind ceea ce nu poate dauna nimanui, succesul. Dl Popa ne-a „descifrat” si „secretul” acestui succes. Sa ai o inima care sa bata pentru toate provocarile si o minte de invingator.

Ziua Succesului Forever a fost incheiata de Marius Botis, Diamant-Safir Manager, care pornind tot de la exemplu personal ne-a aratat ca succesul este in fiecare dintre noi. Depinde doar de noi sa avem sau nu succes in Forever.

Recunoasteri Forever

Ca la toate intalnirile de succes de la Sala Palatului, au fost recunoscuti si felicitati de catre directorii generali ai Forever Romania colaboratorii care au atins nivelul de:

  • Asistent Supervisor,
  • Supervisor,
  • Asistent Manager,
  • Manager.

La fel, partenerii Forever care au fost Activi, care s-au calificat la Programul Stimulativ Sovata sau la Programul Stimulativ de merit.

Ne-am bucurat sa-i avem in echipa Olteniei pe Emilia si Petru Trusca, Soaring Manageri. Ei ne-au dat posibilitatea sa ne fotografiem in jurul Cheii Succesului primita la Programul Stimulativ de merit.

Spor spre succes!

6 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.