Love you Base!

Daca ieri vorbeam despre rezolutie, azi schimb un pic spre revolutie. Revolutia Love you Base! Ma tot intreb de ce-l „iubeste” lumea pe Basel, cel mai cel.

Love you, hate you!

Love you Base!

S-o luam de la stanga la dreapta, ca sa nu se supere nimeni.

Cei de stanga, mai creduli, l-au auzit spunand ca Romania nu va fi afectata de criza. Si nu inteleg cu niciun chip de ce s-au taiat pensii, salarii, sporuri si prime la unii. In timp ce altii prospera. In acelasi timp, in aceeasi tara si probabil din aceiasi bani (taiati).

Cei de centru, mai echilibrati, il „iubesc” pentru mesajul echidistant. Si pentru gandirea limpede exprimata in cuvinte alese: pasarica, tiganca imputita, gaozar etc. Da’ ce, n-ati auzit de mostenirea dacica: varza, barza, brazda, gaozar? Se foloseste de toate, de ce-ati retinut doar „gaozar”? Varza (in loc de tara), barza (in loc de flota).

In sfarsit, cei de la dreapta il „iubesc” fara economie pentru impozitul forfetar, cresterea TVA-ului, taxa auto si alte detalii de-astea „anti-criza”.

Dupa ce atatia ani un singur personaj-jucator s-a „manifestat” in atatea roluri, acum toata dragostea se revarsa intr-o singura directie.

Cred ca am inteles, in sfarsit, care este treaba cu revolutia iubirii.

Love you Base Revolution

P.S.
Daca n-ati inteles prima imaginea (din prima), exista o explicatie logica aici.

20 Comments

  1. ana

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.