Telecomanda inteligenta

V-am spus ca nu prea ma uit la televizor. Si ca am cel putin o zi pe saptamana cand il ignor total. Dar chiar si atunci cand ma uit, as avea nevoie de o telecomanda inteligenta.

Telecomanda inteligenta

Sunt anumite „personaje” care-mi provoaca reflexe conditionate. In primul rand reflexul de a schimba canalul.

Motive sunt destule. In primul rand scarba ca astfel de personaje apar la televizor.

Apoi determinarea de a nu pierde timpul urmarind astfel de personaje triste. Ma bazez pe principiul „conteaza in primul rand cine zice”. Si abia apoi „ce zice”. Asta in cazul in care specimenul este cunoscut. Daca nu, dureaza totusi cateva minute ca sa-mi dau seama daca e pierdere de timp sau nu.

Nu in ultimul rand, scarba fata de televiziunile care promoveaza astfel de specimene. Exista o vorba care din pacate nu este departe de realitate. Cu cat televizoarele sunt mai inteligente, cu atat televiziunile sunt mai idioate.

Dar daca sunt televizoare inteligente, imi imaginez ca s-ar putea realiza si o „telecomanda inteligenta”. Care atunci cand „detecteaza” mutra/numele pe „burtiera” pentru unii dintre astia, sa schimbe canalul automat.

telecomanda inteligenta

Cred ca ar fi foarte vanduta varianta „presetata” B: Basescu, Boc, Bahmutanca, Becali, Borcea… Si probabil ca ar mai fi loc.

Voi pe ce litera ati preseta telecomanda?

12 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.