Articole oldies but goldies

Azi este zi de dezbatere pe GBdR. La propunerea lui Emil Calinescu subiectul dezbaterii este „relatia bloggerilor cu articolele lor mai vechi”. Idee mi-a trezit interesul si m-am gandit s-o privesc atat prin prisma bloggerului cat si a cititorilor blogului.

articole oldies but goldies

Articole oldies but goldies

Mai clar, este greu sa spun o parere despre 600 de articole din 2010 si 2011. Astfel incat am selectat 5 articole mai vechi care sunt in topul accesarilor la mult timp dupa postare. Fiind scrise de mult timp, notorietatea lor se datoreaza diverselor cautari care i-au directionat pe cititori spre blogul meu.

Ca sa fac o remarca generala despre aceste articole vechi, pot spune ca toate imi sunt dragi, fiecare intr-un fel diferit. Raman uimit sa vad ca mai demult nici nu ma gandeam sa raspund la comentarii. Azi desi am comentarii mai multe, raspund la toate :). Mai remarc negativ si verdele strident pe care-l foloseam pentru link-uri si pe care l-am schimbat in urma unui review de blog care mi-a atras atentia asupra culorii nepotrivite.

Imi face placere sa vad ca unul dintre articolele scrise in prima luna de blogareala (25-01-2010) este inca actual si util. M-as bucura sa stie cat mai multi informatia si sper ca acesta fiind impartasita, a fost un remediu bun impotriva ignorantei. Cred ca este o postare definitorie despre menirea blogului.

Acesta este un articol din 23-10-2010 care a generat trafic in lipsa, la ceva timp dupa postare. Eram plecat in strainatate si cand m-am intors nu intelegeam de ce atata lume accesa un articol mai vechi. M-am lamurit cand am aflat ca se lansase si in Romania Argi + de la Forever. Iar eu scrisesem despre el imediat dupa lansarea in premiera in SUA.

Ehehehei, aceasta este o foto-ghicitoare „calumea” din 25-09-2010. A strans cele mai multe comentarii: 77. Aici chiar am raspuns la comentarii, dar ma obligasem prin mecanismul concursului.

Cred ca am fost inspirat cand am facut poza, dar si cand am transformat-o in concurs. Chiar si raspunsurile la comentarii mi se par foarte inspirate 🙂 Daca va inspira foto-ghicitoarea puteti sa va testati imaginatia si sa ghiciti inainte de a vedea raspunsul de la final.

Dragoste si altele

Acesta este un articol bazat pe imagini, din 14-02-2011, dar ma bucura sa vad ca si acum cititorii blogului cauta la mine pe blog dragostea. Imi place si faptul ca am pornit articolul printr-o leapsa.

Ehehei, acesta este un articol din 08-05-2011, foarte scurt dar probabil cu cuvinte cheie foarte tari 🙂

Oare cautatorii xxx sunt multumiti de rezultat? Am scris articolul din distractie, nu ma gandeam atunci ca-mi va aduce cei mai multi vizitatori pe blog 🙂

Concluzie

Imi sunt dragi articolele mai vechi si de multe ori in postarile actuale includ link-uri spre ele. Dovada ca le pretuiesc, nu le-am uitat si le-am scris cu multa convingere. Multumesc Emil pentru ca m-ai provocat sa-mi reamintesc aceste articole oldies but goldies.

Spor!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.