Hocus po(r)cus prepaRATus

Hocus porcus prepaRATus in Craiova, dar sa le luam pe rand.

Hocus porcus prepaRATus

Hocus porcus prepaRATus

RAT este Regia Autonoma de Transport sau mai pe sleau transportul public din Craiova. PrepaRATus este ceea ce se dospeste acum pe spinarea RAT, in an electoral.

Hocus (era sa zic Hoţus) este miscarea magica prin care in 2012 RAT are bani de gratuitati in an electoral. Desi a incheiat cu o gaura considerabila la buget in 2011.

Porcus… pentru ca daca tot vor sa-i ajute pe pensionari, mai normal ar fi fost transportul gratuit in lunile grele de iarna (Ianuarie si Februarie).

Cand nu se ajung banii pentru intretinere si este greu de mers pe jos, prin frig si pe zapada/gheata. Ca sa nu mai zic ca platind 50% din abonament pensionarii nu-si permiteau sa faca abonamente pe mai multe trasee. Si asteptau in frig sa vina autobuzul. In care, iarna fiind, se inghesuiau mai multi decat de obicei.

De ce s-a acordat gratuitatea pentru perioada Martie-Iunie? Tot de porcus! Si de aducere aminte. Ca poate din iarna si pana la alegerile locale uitucii de pensionari nu mai tineau minte cine le-a dat gratuitate pe transportul public.

Bine macar ca nu se mai tiparesc abonamente gratuite pentru pensionari. Nu se mai cheltuie timpul pensionarilor si banii de la buget. Asta ca sa evidentiez si un aspect pozitiv.

Si ca sa inchei cu inca o nota pozitiva, este foarte bine sa mergem cu transportul in comun.

Si inca un exemplu:

Spor!

4 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.