Leapsa TV de speriat

E ceva de speriat cu lepsele astea, dar azi fiind luni, fac loc pentru lepse in program šŸ™‚ Nu in programul TV, ci in programul blogosferic va prezint leapsa TV de speriat.

TV la cap si manipulare. Leapsa TV de speriat

Leapsa TV de speriat

Preiau leapsa de laĀ Ochiu’ Ratiunii,Ā aceasta fiind pornita deĀ Horea Badau. La amandoi le „multumesc rau” si mergem la treaba.

Iata si intrebarile …

1. Pe tine ce te sperie la televizor? Cu ce subiecte au Ć®ncercat să te sperie jurnaliştii? Au reuşit?

Nu prea ma sperie nimic pentru ca ma uit din ce in ce mai putin. In general la sport, iar acolo sunt rar subiecte de speriat.

2. Ce subiecte te sperie/enervează?

Ma enerveaza asa zisele subiecte mondene, in care isi dau cu parerea tot felul de huidume. Care nici macar nu stiu sa vorbeasca. Ma mai enerveaza si „talk-show-urile”, din aceleasi motive: lipsa de „talk” si de „show”.

Dupa ce au patentat telenovelele, acum au gasit aceasta modalitate si mai ieftina sa-i tina lipiti de TV pe foarte multi. Din pacate acestia nu-si dau seama cat timp le rapeste TV-ul. Si ce lucruri minunate si utile ar putea sa faca in acest timp.

Daca ma intrebi ce ma sperie, asta ma sperie. Numarul mare de romani prinsi in ecranul TV-ului ore in sir, in fiecare zi.

Leapsa fiind scurta, scurt pe doi o pasez si eu mai departe la nominalizatii Blog and roll, la recomandatii articolelor de vineriĀ si la toti cei care doresc sa o preia.

Spor, dar nu la televizor šŸ™‚

13 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.