Craiova BlogRoll #3

Asa cum anuntasem, aseara am participat la Craiova BlogRoll 3, intalnirea link-urilor si online-rilor din Craiova. Dupa Nokia Lumia Demo Day, a fost o intalnire utila, cu o participare mai mare decat pana acum si cu proiecte interesante.
Craiova BlogRoll 3

Craiova BlogRoll 3

Fiind campanie electorala a existat interes inclusiv din partea politicului. Nu e rau, si daca Ponta a participat la RoNewMedia, de ce sa nu fie si la Craiova candidati interesati de comunitatea craioveana? Si de online. Mai ales ca au prezentat un proiect online interesant si util.

proiect comunitar online la Craiova BlogRoll 3

Am zis ca nu e rau, ar putea fi chiar bine daca ar exista „viata online” si dupa campania electorala. Vom vedea.

Al doilea proiect prezentat a fost un magazin online cu suplimente alimentare, interesat sa colaboreze cu bloggerii printr-un sistem de afiliere.

Pana acum n-am dat nume si link-uri, pentru ca nu ma intereseaza sa fac reclama electorala sau comerciala. Insa pentru urmatoarele doua proiecte voi spune si nume si link-uri, pentru ca sunt proiecte blogosferice 🙂

Neydamn a prezentat proiectul Blogger Magazin, o revista online a blogosferei romanesti. Va fi o aparitie lunara, cuprinzand mai multe domenii de interes pentru blogosfera.

Cretu

Blogatu a prezentat BlogAwards, un site dedicat bloggerilor.

Blog Awards

Felicitari pentru organizare lui Lucian de la Craiova Forum,

Craiova Forum

Lucian, Blogatu si Neydamn sunt organizatorii intalnirii.

A propos de intalnire, urmatoare editie va avea loc Miercuri 20 Iunie.

Pana atunci sanatate si spor(t) in toate!

6 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.