Joia utila pentru Facebook

Azi e Joia utila pentru Facebook. Chiar daca listarea Facebook pe bursa nu s-a dovedit asa de utila cum sperau unii, ne vedem de treburile noastre. Si incercam sa scoatem din FB ce este mai bun pentru noi.

Leapsa cu profil Facebook vs face to face. Trafic pe site sau blog. Joia utila pentru Facebook

Joia utila pentru Facebook

Pentru cei care inca nu s-au hotarat sa foloseasca Facebook (da, mai exista si astfel de oameni :), am gasit o lista de beneficii la Gabriel Nechita  via 1CpS. Pentru cei care au de gand sa profite de avantajele FB pentru a-si promova articolele de pe blog, voi cauta in continuare sfaturi.

A doua chestiune utila este pentru bloggeri, care folosesc grupurile FB pentru promovarea articolelor. Am spus (si am demonstrat) ca nu este OK sa promovezi un articol pe toate grupurile FB odata. Insa am vazut ca asta este o practica curenta. Probabil din lipsa de timp, prefera sa dea cu articolul pe toate grupurile odata. Nu este prea util, dar daca tot faceti asa, macar sa stiti ca exista posibilitatea sa automatizati postarile pe grupurile FB.

Un alt dezavantaj de a posta pe toate grupurile odata este ca ii deranjati pe cei care primesc notificari peste notificari intr-un timp scurt. Si s-ar putea sa-i pierdeti de prieteni pe FB sau sa va dea unfollow.

Sa feisbuchisiti cu spor!

6 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.