Mai vedem la TVR?

Nu prea ma uit eu la TV, dar la TVR parca tot mai gaseai ceva de urmarit. Profesionistii, Champions League, Eurovision, Moise Guran. Ca sa dau exemple de ce mai vedem la TVR din domenii cateva diferite.

Mai vedem la TVR?

Mai vedem la TVR?

Intrebarea nu este daca ne mai uitam noi la TVR. Ci daca vom mai avea ce vedea la televiziunea nationala, scufundata in datorii imense.

Stiam ca de la anu’ Uefa Champions League se muta la Digi Sport, fiindca e prea scump pachetul pentru TVR. Dar nu ma gandeam ca s-ar putea ca Eurovisionul si chiar Camionatul European de Fotbal sa fie puse sub sechestru. Nu transmisiunile sunt sechestrate. Dar cu conturile blocate, nu stiu cine va mai transmite in TVR.

Va imaginati TV-ul fara emisiunile consacrate de pe TVR?

Chiar asa, voua ce tip de emisiuni va plac de la Televiziunea Romana. Aveti preferinte? Vedeti vreo diferenta fata de televiziunile comerciale?

Dar la televiziunile comerciale ce emisiuni vedeti. V-ar placea sa vedeti astfel de emisiuni si la TVR. Sau TVR sa ramana in stilul sau traditional?

Astfel de raspunsuri ar trebui sa-i intereseze si pe managerii TVR, daca vor sa se redreseze. Cu emisiuni pe stoc, vor sfarsi exact ca economia socialista.

8 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.