Justitie cu delay? La mai mare …

Justitie cu delay? Se intampla in Romania.

Justitie cu delay si porci cu valoare adaugata mare

Justitie cu delay

Am ales acest titlu pentru ca delay inseamna intarziere. Dar si retinere, delay {substantiv} şi: retardation. întârziere (reţinere) {f}.

Sunt retinut in legatura cu condamnarile definitive pentru Nastase si SOV. Nu comentez despre ele decat delay-ul de 7 – 15 ani. De atat timp a avut nevoie justitia ca sa se pronunte definitiv.

In rest, la cata coruptie este in Romania, ma gandesc ca la varf se tot aduna de atatia ani. Si pana cand nu este sparta buba de la varf, vom avea doar semne fragile de revenire.

E OK ca se fac condamnari la  varf. Cred ca este doar un inceput timid, ambele condamnari fiind din tabara anti-basescu. Probabil dupa inca vreo 10 ani incep sa cada capete si din zona portocalie. Pana atunci defilam cu ce avem si asteptam vremuri mai bune.

Sunt curios cati dintre cei care defileaza acum in politica si-n guvern vor fi subiecte de dosare viitoare. Cum spuneam mai sus, ma astept ca buba sa fie mai mare la inaltime politica. Vom vedea.

Pana atunci, am vazut aseara emisiunea lui Moise Guran. Am prins momentul in care, vorbindu-se despre condamnarile zilei, s-a „gresit” burtiera: Porci cu valoare adaugata mare…

La mai mare!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.