Bute Champion – Super-moyens

Bute Champion! Asa a titrat televiziunea care a asigurat transmisia meciului de box Bute – Johnson. Super-moyens se refera la categoria super-mijlocie dar cred ca si traducerea mot-a-mot, moyen = mijloc, este valabila.

Bute Champion

Bute Champion

N-a fost o victorie obtinuta prin orice mijloace, n-au fost lovituri sub centura, declaratii jignitoare sau „smecherii” gen lovituri cu capul sau dupa finalul rundei. A fost o super victorie obtinuta prin super mijloace: tehnice, mentale, fizice si tactice.

Poate tabloidele au pierdut in acest meci neavand momente picante, dar sportul a castigat cu siguranta.

S-au infruntat doi „domni” ai ringului si a invins cel mai bun, Lucian Bute, romanul care de curand a primit si cetatenie canadiana.

Referitor la canadieni, acestia au umplut sala, fiind peste 15 000 de spectatori care l-au incurajat pe Lucian.

Referitor la romani, fac parte dintre cei (sper cateva milioane) care s-au trezit la ora 04:00 pentru a-l vedea pe campionul nostru.

Super Moyen

Revenind la cuvantul „moyen”, televiziunile tabloide care fac bani din scandaluri televizate si din can-can-uri usor de obtinut n-au gasit mijloacele necesare pentru preluarea meciului. Nici macar televiziunile de sport, multe la fel de tabloide.

Noroc ca Money Channel a salvat onoarea Romaniei iar pe noi ne-a facut fericiti vazandu-l pe Bute Champion.

Ca sa fac un joc de cuvinte, sper din tot sufletul ca au transformat „super-moyen” in „super-money” si au facut o super afacere din aceasta transmisie care a bucurat o tara intreaga.

Cred ca multi romani au verificat sambata seara daca au Money Channel šŸ™‚Ā  Nu prind Money Channel acasa asa ca am vazut meciul la prietenii care-l aveau in grila. Si chiar daca nu-i prind la TV, cred ca un link de la mine le prinde bine šŸ™‚ Si un like pe Money Channel Facebook

Nu stiu cum s-a vazut live pe site-ul Money Channel, n-am vrut sa depind de conexiunea online sau de limitarile stream-ului. Dar daca s-a vazut, cu atat mai bine tarii si lor cu-atat mai bine!

Felicitari Lucian Bute! Felicitari Money Channel!

Il asteptam pe campion sa revina in Romania pentru a-si trage putere si seva din pamantul natal, iar noi sa vedem interviul exclusiv al campionului tot pe Money Channel.

Save

4 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.