Postez si Plantez la CBR#4

Asa cum anuntasem, azi am schitat proiectul Postez si Plantez la CBR4.

Postez si Plantez la CBR4

Postez si Plantez la CBR4

A fost singurul proiect prezentat azi la CraiovaBlogRoll #4. Si poate de aceea am avut mai mult timp la dispozitie, sa-l analizam si sa-l disecam.

prezentare proiect Postez si Plantez

Mai intai am detaliat liniile proiectului si beneficiile pentru comunitate, ONG-uri, bloggeri si mediul de afaceri. Apoi am cerut parerea celor prezenti la inatlnire.

pareri despre proiect

Lucian Prejbeanu si-a aratat sprijinul prin promovarea pe Craiova Forum a viitorilor sponsori: 1 000 de afisari gratuite pentru fiecare copac plantat.

Andrei Boiangiu, de la Asociatia Evolve ne-a indicat o directie de finantare a unor astfel de proiecte comunitare. Si disponibilitatea implicarii in proiect a asociatiei pe care o conduce.

Mihai Firica, blogger si redactor sef la Saptamana in Oltenia, si-a manifestat disponibilitatea pentru sprijinirea actiunii. Si ne-a propus sa punem pe hartie ideile, pentru a contura un proiect cu care sa ne adresam sponsorilor/finantarilor disponibile.

In principiu intr-o saptamana ar trebui sa ne reintalnim si sa discutam proiectul comun, imbogatit cu idei de la fiecare.

Craiova Blog Roll #4

Mircea – Vreau pizza a propus ca acest proiect sa fie asociat cu alte actiuni online existente, gen Craiova Forum. Sau cu proiecte in curs de aparitie, gen Blogger Magazin.

Geordan a fost de acord ca o astfel de actiune merita sprijinita si mediatizata in primul rand de bloggeri. Si nu in ultimul rand de toata comunitatea.

Impreuna cu Dragos am trecut in revista cateva locuri din Craiova unde se simte nevoia plantarii unor copaci.

Concluzii

  • Ma bucur ca am prezentat proiectul azi, pentru a avea suficient timp de implementare pana la toamna
  • Asa cum mai spuneam, incepe sa se contureze o comunitate online in Craiova si asta s-a vazut si azi prin implicarea celor prezenti
  • N-am fost asa de multi ca data trecuta, dar a fost mai multa interactiune
  • Avand in vedere ca au inceput vacantele, urmatorul Craiova BlogRoll se va desfasura in septembrie.

concluzii Postez si Plantez la CBR4

Pana atunci insa ne vom mai intalni ca sa punem pe picioare proiectul Postez si Plantez in Craiova.

Multumesc Blogatu pentru poze. Revin cu detalii despre toti participantii prezenti cand primesc lista de la Cretu. Eu fiind cu prezentarea, el s-a ocupat de prezenta 🙂

Spor!

8 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.