Tabaram 2.0 la Paraul Rece

Data trecuta va spuneam cateva motive pentru a ma vedea la Biz Summer Camp. Acum va dau motive in plus ca sa tabaram la Paraul Rece.

Tabaram 2.0 la Paraul Rece

Tabaram 2.0 la Paraul Rece

Nu le-am spus pe toate, vrand sa detaliez separat motivele legate de studiile de caz care vor fi prezentate. Daca parerile bloggerilor le auzim destul de des, in schimb vocea unor branduri de top implicate in social media este o ocazie mai rara, care nu trebuie ratata.

Atunci cand un brand cu vizibilitate mare in online isi spune pasurile si concluziile experientei in lumea 2.0 este ceva. Acestea sunt infinit mai valoroase decat o parerea subiectiva si din afara. Parere formata de multe ori dupa ce urmarim pe sarite o anumita companie/campanie in social media.

Insa cu informatii si statistici de la sursa putem intelege corect mecanismul functionarii companiilor/brandurilor in 2.0. Si de ce nu, sa contribuim la viitoare campanii de pe o baza comuna.

Vazand programul prezentarilor si numele companiilor invitate iti dai seama ca esti intr-o companie selecta din lumea social media.

Probabil ca bloggerii, social media si companiile se intalnesc in multe locuri.

Dar nu la fel de bine ca intr-o tabara de vara.

Eu sa castig si fiti siguri ca voi aplica motto-ul blogului: „Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei” 🙂

Spor!

4 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.