Va mai amintiti primul examen?

Va mai amintiti primul examen?
Pentru ca ieri n-am mai facut rubrica de Blog and roll (din motive obiective, vedeti voi mai incolo), aceasta leapsa o lansez tuturor cititorilor blogului fara sa-i mai nominalizez.

Asadar, iata care sunt intrebarile …

1. Mai tineti minte primul examen? Cum a fost?

Ehehehe, cand am dat eu primul examen era pe vremea lui ceasca, atunci cand se dadea si treapta I si treapta a II-a 🙂 A fost … demult.

2. Aveati emotii doar inainte de examen? Sau si in timpul examenului … si dupa, pana la rezultate 🙂

La mine emotiile durau doar pana cand vedeam subiectele. Pe urma intram in atmosfera si … gata.

3. Care examen il tineti minte cel mai bine?

Cel mai bine am retinut prima proba – Analiza matematica – la examenul pentru intrarea la facultate. A fost chiar in 1989. Ne-au dat niste subiecte de la Spartakiada sau Balkaniada, ceva de genul asta, asa incat au fost decat 4-6 note peste 5 in toata facultatea. Asa de linistit am fost dupa prima proba incat a doua zi cand m-a trezit taica-meu sa merg la proba a doua nu stiam ce are cu mine de ma trezeste. Nu era analiza punctul meu forte asa ca n-am fost foarte afectat, mai ales ca toti spuneau ca n-au facut nimic 😉 

Asta a fost leapsa, care pleaca spre toti cei care doresc s-o examineze 😉

Ca sa intelegeti ce-mi veni cu leapsa de examn (si de ce n-am mai facut rubrica de Blog and roll), am sa va spun ca azi am avut primul examen in calitate de … parinte. Daria a avut azi primul examen, Limba Romana – proba scrisca – la Evaluarea Nationala. Asa se numeste acum examenul pentru intrarea la liceu 😉 Recunosc ca am avut cateva emotii, nu neaparat pentru ce va face Daria ci pentru evenimentul in sine.

Bafta la examene!

16 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.