Success Day Forever 07Iulie2012

Sambata am fost la Sala Palatului la Success Day Forever 07Iulie2012.

Success Day Forever 07Iulie2012

Success Day Forever 07Iulie2012

Pentru cei prezenti atmosfera a fost super si informatiile interesante. Iar┬ámomentele artistice au batut canicula de afara si vremea de concedii ­čÖé

Success Day a inceput cu mesajul directorilor generali ai Forever Romania.

Dora si Gabor Szocs

Dora Szocs ne-a vorbit despre fericire, dar si despre stres, ca dusman al fericirii. Despre faptul ca fericirea se invata si se munceste. Deoarece fericirea este munca celor care-si fac treaba cu bucurie si fara amanare.

Daca nu stiati, in unele tari exista termenul de Fericire Nationala Bruta in loc de PIB. Acest indice „FNB” ia in calcul 9 factori,┬áprintre care sanatatea, educatia si bunastarea psihologica.

Gabor Szocs ne-a vorbit despre cresterea nivelului de trai in urma unor schimbari radicale. In sensul de a face ceva ce ceilalti nu fac. De exemplu, mai putin timp dedicat TV-ului, intr-o tara in care priviTiVitul este sport national.

Gazdele intalnirii au fost familia Carina si Sebastian Iacata, Soaring Manageri Forever, de la care am retinut cateva idei interesante.

Sebastian si Carina Iacata la Success Day Forever 07Iulie2012

De la Carina am retinut ca Romania normala nu o reprezinta cei care se uita la TV. Doar ca sa dea dreptate unei tabere sau alteia. Ci cei care au┬áluat hotararea sa nu-si lase soarta in mainile celor care „combat” la TV.

Sebastian ne-a marturisit ca supervizorii FLP reprezinta caramizile afacerii Forever.

Tinerii din Forever

Si pentru a ne demonstra au dat cuvantul celui mai tanar speaker de la eveniment: Radu Vingan.

Radu Vigan

Radu este un proaspat Supervizor Forever si laureat al Crosului Forever. Ne-a impartasit de ce Forever este o afacere avantajoasa pentru un tanar:

  • tinerii au mult timp liber, viata sociala bogata si activitati colective,
  • tinerii au entuziasm, dorinte arzatoare si spirit de echipa,
  • tinerii au nevoie de independenta.

Ei bine, toate acestea le pot dezvolta in afacerea Forever. Nu in ultimul rand tinerii prefera brandurile atunci cand doresc un produs de imbracaminte, un gadget sau un automobil. Si poti fi partener cu Forever, un brand si un lider mondial.

Ca sa mai puna inca o caramida la afirmatia despre supervizorii din Forever, Paula Ghiviriga – Supervizor – ne-a demonstrat de ce a concurat la Megastar:

A urmat tanara familie Olimpia si Emil Rotarescu, care in 7 luni au ajuns Manageri Forever. Au reusit calificarea in lunile Decembrie si Ianuarie.

Emil Rotarescu

Olimpia ne-a spus ca in Forever poti avea mai mult timp liber pentru familia. Dar numai dupa o investitie de timp in afacerea Forever.

Veniturile in Forever

Comparand veniturile din urma cu 7 luni, cand credea ca are un job bine platit si sigur, Olimpia a tras urmatoarea concluzie:

Dupa mai multi ani de serviciu ajunsese la un venit de 850 Euro/lunar si fara perspective de crestere.

Dupa 7 luni de munca sustinuta in Forever, a ajuns tot la cca. 850 Euro/lunar, dar cu perspective certe de crestere. Care depind doar de munca lor.

Dana Ion, Senior Manager Forever, ne-a indemnat sa decidem noi pentru noi. Nu cei de la TV, nu rudele sau vecinii.

Dana Ion la Success Day Forever 7Iulie2012

Facand o scurta trecere in revista a produselor Forever folosite vara, ne-a spus cateva informatii interesante.

Vorbind despre Aloe Body Toning Kit, ne-a amintit ca 9 din 10 femei sufera de celulita, indiferent daca au sau nu probleme cu greutatea.

Amintind si despre cel mai micut produs Forever, Aloe Lips, ne-a amintit ca pielea buzelor este de 7 ori mai subtire decat pielea mainilor. Pe care suntem obisnuiti s-o rasfatam cu creme.

M-a impresionat foare mult discursul doamnei doctor┬áCarmen Larion – Senior Manager Forever.

Carmen Larion

Ne-a vorbit despre legatura dintre nutritie si tumori, bazandu-se pe rezultatele unui studiu desfasurat pe parcursul a 35 de ani, cu participarea a 500 000 de persoane: Studiul EPIC. European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition.

Referitor la incercarile la care suntem supusi si la renuntarile timpurii, Carmen Larion ne-a dat exemplul leului. Regele animalelor, cat┬áeste el de rege, reuseste sa prinda o antilopa abia din 9 – 10 incercari. Cu toate acestea nu renunta si nimeni n-a vazut inca vreun leu┬ávegetarian.

Concluzii de final la Success Day Forever 07Iulie2012

Finalul evenimentului a fost compus dintr-o lectie de planificare, sustinuta de familia Ghirda, Soaring Manageri Forever.

Fam Ghirda

Ne-au recomandat sa cautam oameni puternici. Oamenii mici au scopuri mici si renunta repede. Oamenii puternici au scopuri mari si nu renunta usor, indiferent de obstacole. Vorbind despre scopurile proprii, familia Ghirda ne-a destainuit unul dintre scopuri. 1 manager direct in fiecare an.

N-au lipsit recunoasterile la fiecare nivel.

Recunoasteri la Success Day Forever 07Iulie2012

Si momentele artistice de genul Bar Session – Romanii au talent.

Ar fi multe de povestit, dar prea putin de simtit daca nu ati fost acolo. Va asteptam la urmatorul Success Day Forever pe 22 Septembrie.

Success Day Forever

Update: Daca nu au fost de ajuns cuvintele, va invit sa urmariti si cateva imagini de la Success Day Forever 07 Iulie 2012.

Spor!

7 Comments

  1. Anonim

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.