Iei ce vrei, dar stii ce iei?

Iei ce vrei, dar stii ce iei? Ma refer la suplimentele alimentare.

Dr. Menci despre Aloe Vera Iei ce vrei

Iei ce vrei, dar stii ce iei?

Am citit de curand ca ca 1 român din 5 foloseste suplimente alimentare in fiecare luna. Nu-i rau, dar si mai bine ar fi sa stim ce fel de suplimente alimentare sunt benefice organismului. Pe piata se gasesc 2 tipuri de suplimente alimentare: sintetice si naturale.

Despre efectele suplimentelor alimentare sintetice aveti aici informatii. Din pacate acestea sunt mai ieftine, mai mediatizate si prin urmare mai utilizate. De-aia ziceam ca e bine sa folosim suplimente alimentare, dar sa stim ce folosim.

Daca ne referim la pulberi de plante si fructe presate la rece, acestea sunt suplimentele alimentare naturale. Aici este vorba despre intelepciunea naturii, dar si despre intelepciunea noastra, ca sa folosim produse naturale.

In produsele naturale principiile active sunt echilibrate de natura, nu de un retetar de ingrediente si de motive comerciale. Sper ca stiti ca fructele si legumele proaspete daca sunt congelate isi pastreaza cel mai bine principiile active. Prin uscare si presare nu se pastreaza chiar asa, insa se pastreaza proportiile stabilite de natura.

Eu va recomand suplimentele alimentare naturale si gelul de Aloe Vera, cel mai complet supliment alimentar.

Daca n-au fost suficiente cuvintele mele, nu rata filmuletul de ieri.

Spor(t) si sanatate!

4 Comments

  1. Tom

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.