Si blogosfera inverzeste Romania

Si blogosfera inverzeste Romania. Se vede si din culorile blogului precum si din campaniile verzi pe care le-am initiat. Sau din actiunile de reciclare la care am participat. Concluzia este ca sunt sensibil la subiecte ca Inverzeste Romania.

Postez si plantez Si blogosfera inverzeste Romania

Si blogosfera inverzeste Romania

Ma intereseaza cu atat mai mult cu cat aceasta campanie implica si copiii din scoli in protejarea mediului natural. Este in acelasi timp o Scoala pentru o Romanie Verde si pentru copii, parinti si profesori.

Obiectivele sunt ambitioase, prin reciclarea de hartie si PET-uri dorindu-se plantarea a peste 1 milion de copaci in Romania anului 2013.

Daca stiti copii, parinti si profesori care doresc sa participe la o astfel de actiune, mai sus aveti detaliile pentru inscrierea scolilor.

O alta actiune consta in colectarea si reciclarea PET-urilor de Aqua Carpatica. Ca tot ziceam de colectare selectiva, acum este o selectie pentru Aqua Carpatica. Salutam implicarea brandului si sper ca actiunea sa aiba succes.

Mai ales ca premiile sunt foarte ingenioase. Toate scolile care se inscriu primesc o presa pentru reducerea volumui PET-urilor colectate. In plus, fiecare scoala care aduna 500 de astfel de PET-uri primeste 50 de caiete si 50 de pixuri. Daca implicam fiecare elev dintr-o scoala, se vor aduna multe caiete si pixuri in acel loc.

Ce ziceti, merita sa ne implicam?

Spor!

7 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.